miercuri, 27 martie 2013

Motorola X Phone

Pe măsură ce se apropie evenimentul Google I/O, ce va avea loc pe 15 mai, apar tot mai multe informaţii/zvonuri despre X Phone, un terminal creat de Motorola sub atenta supraveghere şi îndrumare a Google. Acum avem şi o imagine generată pe calculator (CGI) a acestui neanunţat terminat cu Android.

Ce vedem aici este Motorola X Phone, ce ar putea fi dezvăluit în cadrul Google I/O pe 15 mai 2013.
Conform sursei anonime ce a publicat această imagine, o persoană apropiată echipei din spatele X Phone, terminalul minune al Motorola va avea un ecran de 4,7 inch cu rezoluţie HD 1280x768, chipset Snapdragon 800 cu procesor quad-core la 2 Ghz, 2 GB de RAM şi o baterie de 4.000 mAh – ce se încadrează în politica recentă a producătorului american de terminale mobile.

Motorola X Phone va avea sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, cu foarte puţine customizări din partea producătorului. În imagine (presupunem că este reală) se observă că icon-urile sunt cele standard, din Android stock.

De asemenea, Motorola X Phone va fi certificat IP57, adică va fi rezistent la apă până la un metru şi timp de până la 30 minute, iar ecranul va fi protejat de Gorilla Glass 3. Se pare că s-a renunţat la slotul microSD, deci ne rămâne doar memoria internă pentru stocare, ce va fi, sperăm, de cel puţin 16 GB.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu