joi, 21 martie 2013

LG lansează noul Optimus L5 II

Familia telefoanelor LG Optimus a mai câștigat un membru, odată cu lansarea telefonului dual-SIM LG Optimus L5II, anunță un comunicat de presă LG. Telefonul va fi disponibil în  primă fază în Brazilia, apoi urmează a fi lansat în America Centrală și de Sud, Europa, Asia, Rusia, Orientul Mijlociu și Africa.

Elementele principale ale designului Optimus L5 II includ cunoscutul Seamless Layout, la care conturul ergonomic are o contribuție majoră, fiind realizat prin tăiere cu laser, precum și materialele premium, la care se adaugă și iluminatul LED în diverse culori, pentru alertele personalizate asupra mesajelor primite sau apelurilor pierdute.  Întreaga experiență a utilizatorului (UX) este sporită de către cel mai nou sistem de operare Android – JellyBean 4.1.2 – alături de o interfață nouă și o baterie mai performantă.

Printre alte îmbunătățiri aduse interfeței menționăm Quick Button, ce permite utilizatorilor customizarea tastei „Hotkey” pentru a lansa diverse aplicații precum Quick Memo, camera foto, browserul de internet, sau orice altă aplicație, eliminând astfel nevoia de a naviga prin meniuri sau submeniuri. De exemplu, dacă aveți camera foto pornită, funcția QuickButton ar putea fi programată astfel încât butonul declanșator nu ar fotografia doar, ci ar deschide și aplicația Quick Memo, lucru ce ar face posibilă editarea și trimiterea pozei în timp real, economisind astfel timp prețios.

O altă componentă la fel de importantă în noul LG Optimus L5 II este reprezentată de către Safety Care, componentă care permite utilizatorului să anunțe anumite persoane în cazuri de extremă urgență, prin escalarea apelurilor în regim de urgență, modul de neutilizare a telefonului, precum și înștiințări asupra locației.

“Optimus L5II este o opțiune de top pentru piața de telefoane 3G” a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Suntem de părere că Optimus L5II va reprezenta prima alegere pentru persoanele care caută un telefon nou, cu o mulțime de funcții la dispoziție, complementar cu stilul de viață al fiecăruia.”

Specificații de bază Optimus L5 II

  • Sistem de oeprare: Android Jelly Bean 4.1.2 
  • Procesor: 1 GHz Single Core 
  • Display: 4.0-inch WVGA 
  • Memorie: 4 GB / 512 MB RAM 
  • Camera: 5.0MP cu LED Flash 
  • Baterie: 1,700mAh 
  • Marime: 117.5 x 62.2 x 9.2mm (Single SIM) / 118.4 x 62.2 x 9.2mm (Dual SIM) 
  • Culori: Indigo Black, White, Pink, Titan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu