miercuri, 5 martie 2014

Abonamentele pentru companii Vodafone Business Profiles primesc beneficii noi

Vodafone îmbogăţeşte portofoliul sau de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles, incluzând serviciile 4G în toate pachetele RED şi adăugând noi beneficii pentru celelalte tipuri de planuri tarifare.

Toţi clienţii business care optează pentru un abonament RED - clienţi noi şi existenţi se vor putea bucură de o experienţă 4G completă, având incluse în abonament accesul la serviciile 4G, un SIM 4G şi posibilitatea de a alege un smartphone dintr-o gama largă de terminale compatibile 4G, la preţuri foarte avantajoase. Mai mult, abonaţii RED beneficiază de trafic de date de până la 4 GB. Pentru clienţii care au nevoi de comunicare mai reduse, Vodafone propune pachetele White: White Start (7 Euro), White Plus (10 Euro) şi White Smart (15 Euro), care oferă convorbiri şi SMS-uri nelimitate în reţea, precum şi un trafic de date generos de până la 500 MB.

Clienţii business care optează pentru un abonament RED au la dispoziţie o gama variată de smartphone-uri de top, compatibile 4G, la preţuri extrem de avantajoase. Astfel, cei care optează pentru un abonament RED Top pot achiziţiona Samsung Galaxy S4, la preţul de 1 EUR (TVA inclus), Tot la preţul de 1 Euro (TVA inclus) este disponibil şi Nokia Lumia 925 pentru cei care aleg abonamentele RED, respectiv HTC One Mini pentru abonamentele Red Start.

Şi clienţii pachetelor White pot alege smartphone-uri -cum ar fi Vodafone Smart Mini la preţul de 29 Euro (TVA inclus) cu abonamentul White Plus sau Samsung Galaxy Young la preţul de 1 Euro (TVA inclus) cu abonamentul White Smart, Preţurile telefoanelor sunt promoţionale, pe perioada limitată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu