luni, 17 martie 2014

LG F70 aduce împreună expertiza tehnologiei LTE şi caracteristicile UX premium

Intenţionând să consolideze amprenta pe care o are pe pieţele 4G, LG Electronics lansează cel mai nou dispozitiv – LG F70 – care a fost prezentat pentru prima dată la Mobile World Congress 2014 (MWC) în Barcelona în această săptămână. Dispunând de cele mai  recente sisteme de operare Android KitKat şi un procesor Quad-Core, F70 este de aşteptat să răspundă la cerinţele a milioane de consumatori de smartphone-uri LTE din întreaga lume.

Ca un lider în industrie de mult timp în tehnologia LTE, LG conduce realizarea pe piaţă a dispozitivelor 4G disponibile pe scară largă pentru o audienţa globala. Potrivit unui raport TechIPM din ianuarie, o firma de cercetare si consultanţa specializata in patentare, LG conduce industria în tehnologia LTE-un standard esenţial de patentare, cu 288 de brevete înregistrate cu Patentarea Statelor Unite ale Americii de Brevete(United States Patent) şi Biroul de Mărci Înregistrate (Trademark Office) şi Biroul European de Patentări (European Patent Office), reprezentând 23 la sută de toate brevetele din aceeaşi categorie.

F70 dispune de un corp compact şi subţire, cu un ecran de 4.5 inci WVGA IPS, un procesor quad-core 1.2GHz, o baterie detaşabilă de 2440 mAh care are cea mai mare capacitate din clasa sa, astfel încât utilizatorii vor putea experimenta viteza excepţionala a tehnologiei LTE, fără a fi nevoie de reîncărcare în timpul zilei. Rama subţire a smartphone-ului F70 şi design-ul neted în partea din spate contribuie la uşurarea utilizării şi la prinderea confortabilă. Hardware-ul uşor de utilizat este completat prin adăugarea funcţiei Easy Home, care simplifică ecranul de start în timp ce creşte dimensiunea simbolurilor şi fonturilor, pentru a face trecerea la un smartphone mai uşor de utilizat pentru consumatorii care îl folosesc pentru prima dată.

LG F70 vine echipat, de asemenea, cu cele mai noi caracteristici LG UX avansate, Knock Code™, o evoluţie a binecunoscutei caracteristici KnockON, care a fost introdusă la LG G2. Cu studii recente care arată că utilizatorii verifica smartphone-urile lor mai mult de 100 de ori pe zi, LG a decis să introducă această caracteristică important pentru modelele segmentului de mijloc, din afara seriei G, în scopul de a oferi un nivel mai ridicat de securitate şi confort unui public mai larg. Knock Code permite utilizatorilor atât să îşi aprindă, cât şi să deblocheze smartphone-ul LG printr-un singur pas simplu, atingând un model personalizat de pe ecranul telefonului. Knock Code oferă o mai mare securitate, întrucât modelul este introdus pe un ecrangol, folosindu-se între doua şi opt atingeri pe ecran, care permit mai mult de 80.000 de combinaţii posibile. Mai mult de atât, Knock Code poate fi introdus în orice parte a ecranului, cu o singură mână,fără effort şi într-un mod foarte confortabil.

Nu numai că F70 LG oferă ce este mai bun din tehnologia LTE, hardware-ul şi caracteristicile UX sale sunt, de asemenea, unele dintre cele mai importante atuuri ale sale. Utilizând expertiza noastră în domeniul tehnologiei 4G, ne-am propus să ne consolidăm poziţia de lider pe piaţa mondială.”

 Specificaţii cheie:
-    Procesor: 1.2 GHz Quad-Core
-    Ecran: 4.5-inch WVGA IPS (800 x 480, 207 ppi)
-    Memorie: 4 GB / 1 GB RAM / microSD slot (până la 32 GB)
-    Cameră: Spate 5.0MP AF / Faţă VGA (640 x 480)
-    Baterie: 2,440mAh (detaşabilă)
-    Sistem de operare: Android 4.4 KitKat
-    Dimensiuni: 127.2 x 66.4 x 10.0mm

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu