luni, 31 martie 2014

Evolio X6, primul telefon octa-core din România

Evolio lansează super-smartphone-ul X6, primul telefon cu procesor Octa-Core de pe piaţă românească. X6 este un smartphone de top, cu 2 GB RAM şi 16 GB Flash, ecran Full HD de 5,5” şi baterie de mare capacitate.

Super-smartphone-ul Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee, capabile să lucreze simultan la o frecvenţa de 1,7 GHz şi o memorie RAM de 2 GB. Ecranul OGS de 5,5 inch, cu o rezoluţie de 1920x1080 pixeli, are o densitate de 401 pixeli per inch şi oferă vizibilitate din unghiuri de până la 178 de grade. Stratul de sticlă al ecranului, Gorilla Glass, fabricat de Corning, este special conceput pentru a fi rezistent la zgârieturi.

Camera principală, amplasată pe spatele smartphone-ului, are o rezoluţie de 13 MP şi dispune de blitz şi funcţii precum detectarea zâmbetului, fotografiere din unghiuri multiple şi realizarea de imagini panoramice. Camera frontală are o capacitate de 8 MP.

Evolio X6 este Dual SIM şi are încorporată tehnologia NFC (near field communication).

Evolio X6 este disponibil pentru precomenzi pe www.evolioshop.com, cu un discount de 20% faţă de preţul de lista, de 1499 lei. În magazine, Evolio X6 va fi disponibil din a două jumătate a lunii aprilie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu