marți, 18 februarie 2014

Vodafone oferă trafic de date gratuit la Cartelă

Vodafone lansează astăzi promoţia “Vorbeşti, net primeşti”, prin care toţi utilizatorii Cartelei Vodafone, noi şi existenţi, acumulează trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate şi primite, indiferent de reţea. Traficul de date va fi acordat de două ori pe luna, în limita a 5GB lunar. Fiecare convorbire primită sau efectuată aduce clienţilor Cartelei Vodafone 1MB de trafic de date.

Pentru a primi aceste beneficii, utilizatorii trebuie doar să se înscrie în promoţia “Vorbeşti, net primeşti”, prin trimiterea unui SMS gratuit la numărul 2777. Clienţii Cartelei Vodafone primesc primul bonus la două săptămâni de la înscrierea în campanie, iar valabilitatea acestuia este de două săptămâni. Durata minimă a unui apel eligibil este de 1 minut.

Valoarea minimă de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a zece convorbiri telefonice.

Acest trafic de date se consumă cu prioritate, înaintea oricărui alt bonus, a extraopţiunii sau a creditului şi este valabil doar în ţară.

Clienţii se pot înscrie în promoţia “Vorbeşti, Net primeşti” până la dată de 31 martie 2014. Odată înscrişi în promoţie, clienţii beneficiază de bonusul de Internet până la 31 ianuarie 2015, cu posibilitatea de prelungire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu