marți, 25 februarie 2014

MWC 2014: Allview lansează Viper S, noul flagship al gamei Dual-SIM

Allview a prezentat astăzi în cadrul celui mai important eveniment european dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2014, noul telefon inteligent Viper S, vârful gamei smartphone Dual-SIM.

Allview Viper S se remarcă printr-un performant procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, display IPS HD OGS de 5 inch, două camere foto Omnivision de 13, respectiv 5MP şi rulează sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Smartphone-ul Viper S este echipat cu NFC (Near Field Communication), o tehnologie wireless concepută pentru a face schimb rapid de informaţii între diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora.

Puternicul procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core de 1,4 GHz, susţinut de memoria RAM de 2GB şi de soluţia grafică Adreno de 450 MHz oferă utilizatorilor o experienţă excelenţă de browsing şi mulţi tasking.

Memoria flash de 16 GB este extensibilă până la 48 GB prin card MicroSD.

Baterie puternică de 2.500 mAh promite 277 ore în stand-by şi 540 minute în convorbiri GSM.

Allview Viper S este disponibil în magazinele online la preţul de 1299 lei.

Un comentariu:

  1. Promite multe acest telefon! Am avut un Samsung Galaxy S4 pe care l-am vandut - se aseamana f mult + ca are 2 simuri. nu ma deranjeaza ca are un procesor mai slabut si un display cu o rezolutie "mai mica" - desi este arhisuficienta. De abia astept sa vina pe stoc sa il pot cumpara! Felicitari celor de la Allview!

    RăspundețiȘtergere