luni, 3 februarie 2014

Vodafone introduce noi abonamente şi beneficii

Vodafone lansează astăzi o nouă promoţie specială pentru abonaţii săi, care aduce un nou tip de abonament în familia Smart, beneficii suplimentare pentru pachetele RED, precum şi tablete la preţuri avantajoase.

Astfel, pentru a oferi utilizatorilor soluţii variate de comunicare, personalizate în funcţie de nevoi, familia de abonamente Smart are de acum un nou membru, Smart 12, ce oferă, pe lângă SMS-urile nelimitate în orice reţea naţională, şi 2.000 de minute în reţea, 200 de minute în reţelele naţionale şi internaţionale fixe, precum şi 350 MB trafic de date. Noul abonament se alătură deja existenţelor pachete Smart 10, Smart 15 şi Smart Nelimitat, ce oferă utilizatorilor SMS-uri nelimitate, în orice reţea naţională.

De asemenea, şi clienţii ce încheie sau reînnoiesc un abonament RED 29 beneficiază, de acum, de un trafic sporit de date, de 1GB / luna. Pachetul RED 29 include şi minute şi SMS-urile nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, spaţiu de stocare Cloud de 15 GB şi acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna.

Promoţional, tabletă Vodafone Smart Tab 3 7” este disponibilă, pentru clienţii existenţi, în rate cu 19 Euro avans, cu pachetul Internet Tab Plus (12 Euro/luna) şi doar 4 Euro/luna rată pe factură, redusă cu 50%, timp de doi ani. Pe lângă traficul bonus, pachetul include conţinut special pentru utilizatori: TV by Vodafone prin aplicaţia Seenow, gratuit timp de 24 luni, muzică prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, şi 15GB spaţiu de stocare, inclus în Vodafone Cloud pe toată perioada contractuală. Abonamentul Internet Tab Plus oferă utilizatorilor 3G trafic de date, lunar, precum şi 1GB trafic pe luna gratuit, promoţional, în primul an de contract.

De asemenea, de acum, în portofoliul Vodafone se regăsesc două noi tablete 4G: Sony Xperia Tablet Z şi Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE, disponibile cu programul de rate pe factură şi abonamentul Internet Tab Turbo, la 18 Euro / luna. Pachetul include 5GB trafic de internet şi 1GB bonus lunar, promoţional, timp de un an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu