vineri, 16 mai 2014

Vodafone, reţeaua de telefonie mobilă cea mai de încredere pentru români

Vodafone România este reţeaua de telefonie mobilă în care românii au cea mai mare încredere, potrivit sondajului Trusted Brands, desfăşurat anul acesta de publicaţia Reader’s Digest.

Trusted Brands 2014 s-a desfăşurat concomitent în 10 ţări europene, printre care şi România, iar participanţii la sondaj nu au primit variante de răspuns, ci au nominalizat ei înşişi mărcile în care au încredere şi le-au evaluat apoi în funcţie de “Calitate”, “Valoare excelenţăi  Imagine puternică”, “Înţelegerea nevoilor clienţilor” şi „Responsabilitate socială”.

Studiul a fost realizat în perioada septembrie – noiembrie 2013, iar respondenţii au fost selectaţi din baza de date de clienţi activi ai Reader’s Digest din cele 10 ţări europene: Austria, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Polonia, Portugalia, România, Rusia şi Slovenia.

Obiectivul studiului, ajuns în acest an la a paisprezecea ediţie în Europa şi a nouă ediţie în România, este identificarea şi premierea mărcilor care au reuşit să câştige încrederea consumatorilor.

În ceea ce priveşte performanţele reţelei de date mobile, Vodafone a fost certificată de cinci ori drept cea mai performanţă reţea GSM/UMTS/CDMA din România, de către auditorul independent p3 Communications.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu