marți, 20 mai 2014

Noua serie de tablete Galaxy Tab4, disponibilă în România

Samsung anunță disponibilitatea pe plan local a celei mai noi game de tablete Galaxy, seria Tab4. Produsele sunt disponibile în rețelele partenerilor începând cu această săptămână.

Perfecte pentru toate vârstele, tabletele Samsung Galaxy Tab4 oferă o experiență multimedia extraordinară, împachetată într-un design premium și foarte mobil; caracteristicile seriei de tablete fac din acestea cea mai bună soluție pentru transferat sau vizionat diferite tipuri de conținut alături de prieteni și familie.

Tabletele Galaxy Tab4 sunt disponibile în mai multe dimensiuni: cu ecran de 10,1 inci, 8 inci și 7 inci. Display-ul premium WXGA disponibil pe Tab4, al cărui raport este 16:10, le oferă utilizatorilor o experiență de vizionare impresionantă, indiferent dacă aceștia aleg să urmărească videoclipuri, să se joace sau citească texte în format digital.

Datorită funcției Multi Window, utilizatorii pot jongla foarte ușor cu aplicațiile și ferestrele deschise, putând în același timp să folosească și funcția Drag and Drop pentru a transfera diferite fișiere.

Noile tablete Galaxy Tab4 au display cu rezoluţia 1280 x 800, Procesor 1,2 GHz Quad Core, 1,5 GB de memorie RAM şi 8 sau 16 GB de memorie internă, cameră principală de 3 MP şi cameră secundară de 1,3 MP, precum şi cel mai nou sistem de operare Android,  4.4 KitKat.

Noile tablete Galaxy Tab4 sunt deja disponibile la eMag.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu