marți, 13 mai 2014

Allview lansează E2 Living, un Dual-SIM cu Android la preţ mic

Allview lansează astăzi smartphone-ul dual SIM E2 Living. Noul device se remarcă printr-un design elegant şi slim, cele două difuzoare aflându-se în partea frontală a telefonului, are un display IPS OGS de 4 inch şi un procesor Dual Core de 1,3 Ghz. Smartphone-ul este dotat cu două camere foto, oferă conectivitate 3G HSPA+ şi GPS cu suport Sygic.

Utilizatorii au posibilitatea de a personaliza interfaţă smartphone-ului cu trei teme create special de Allview: Living, Young şi Băse.

Smartphone-ul E2 Living oferă o funcţie de editare foto specializată pe make-up profesional dedicată amatorilor de selfie-uri şi un player audio cu interfaţă modernă. Utilizatorii pot opta între patru moduri de deblocare a ecranului.

Display-ul IPS şi tehnologia OGS (One Glass Solution) a panoului capacitiv garantează o experienţă vizuală excelenţă şi unghiuri de vizualizare foarte bune, iar diagonală de 4 inch oferă o suprafaţă potrivită pentru a naviga pe internet, a vizualiza fotografii şi videoclipuri şi a purta convorbiri video.

Procesorul Dual Core de 1,3 GHz, susţinut de soluţia grafică Mali 400 oferă utilizatorilor o experienţă optimă de browsing şi mulţi tasking.

Camera principala de 3,2 MP cu Led Flash oferă funcţii precum Smart magic mode, Smart selfie mode, detectare facială, foto panoramic sau filmare HD. în partea frontală a device-ului se află o a două camera foto care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete reuşite.

Noul smartphone oferă conectivitate 3G HSPA+ cu o viteză de download de până la 21 Mbps, Bluetooth şi wi-fi display.

E 2 Living va fi disponibil în culorile alb şi negru şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere începând cu dată de 19 mai la preţul de 449 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu