vineri, 23 mai 2014

Allview X2 Soul, cel mai subţire smartphone din lume este disponibil şi în România

Allview lansează astăzi noul sau vârf de gama. Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificaţii de top şi în acelaşi timp un accesoriu stilat şi modern. Grosimea de numai 5,55 mm îl plasează în fruntea clasamentului celor mai subţiri telefoane din lume.

Dimensiunile revoluţionare ale telefonului au fost obţinute prin utilizarea celor mai subţiri componente şi a tehnologiilor de ultima ora. Noul device este fabricat în proporţie de 98% din metal şi sticlă, fiind acoperit pe ambele părţi de un strat subţire de Corning Gorilla Glass (0,55 mm grosime în partea frontală şi 0,40 mm în partea din spate). Având o grosime de numai 1 mm, display-ul cu care este dotat X2 Soul este recunoscut că cel mai subţire ecran Amoled de pe piaţă.

Cu toate că este un device care redefineşte conceptul „ultra slim”, nu s-a făcut nici un compromis în ceea ce priveşte bateria. Această ocupă aproape 2/3 din interiorul device-ului, valoarea raportului capacitate/densitate fiind una ridicată. Datorită tehnologiei avansate a componentelor, placă de baza măsoară doar 0,6 mm grosime.

Caracteristicile performanţe nu se opresc aici: display-ul Full HD Super Amoled de 5 inch oferă un unghi mare de vizualizare, o luminozitate ridicată şi imagini extrem de clare datorită densităţii ridicate a pixelilor (441 ppi). Noul smartphone este dotat cu un procesor Octa Core, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 şi două camere foto de 13, respectiv 5 MP.

Puternicul procesor Octa Core MediaTek MT6592 pe 28 nm oferă, alături de soluţia grafică Mali 450, performanţe premium în jocuri, un mulţi-tasking avansat şi o experienţă fluentă de browsing.

Camera foto principala Sony IMX 135 de 13 MP cu Auto focus şi Led Flash pune la dispoziţie utilizatorilor o serie de funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, mod sport şi foto panoramic. Aplicaţia Charm Cam preinstalată oferă funcţii ingenioase precum efecte de frumuseţe, aplicare machiaj profesional sau mod prezentare.

Amatorii de fotografii selfie vor aprecia camera foto secundară de 5 MP. Această oferă un unghi de vizualizare impresionant, de 95 de grade, care permite realizarea de autoportrete full body.

Amplificatorul audio Yamaha integrat, sistemul DTS (Digital True Surround) şi cele două microfoane cu funcţie de atenuare zgomot garantează un sunet de mare acurateţe.

X2 Soul este gadget-ul ideal pentru persoanele dependenţe de tehnologie, bateria de 2300 mAH oferind o autonomie de până la 10 ore în convorbire şi peste 9 zile în stand by.

Smartphone-ul X2 Soul este disponibil în două variante de culori (negru şi alb) şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 1499 RON.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu