joi, 17 aprilie 2014

Tabletele Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life primesc Android 4.4 KitKat

Tabletele Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life beneficiază, începând de astăzi, de o nouă versiune software. Astfel, se face trecerea la sistemul de operare Android 4.4 KitKat, ce creşte performanţă şi viteza în  procesare.

După ce la începutul lunii aprilie tabletele Viva Q8 au fost primele device-uri Allview care au beneficiat de update la Android 4.4, astăzi vine rândul tabletelor Viva Q7 şi Viva Q7 Life să primească această actualizare de soft.

Produsele ce vor fi livrate către magazinele partenere vor avea preinstalată nouă versiune Android, care aduce multiple beneficii.

Printre acestea se numără: o interfaţă mai prietenoasă (icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătăţit, tranziţie mai fluentă între ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine îmbunătăţit, consum redus de memorie, funcţionare mai bună a tehnologiei wireless display, tastatură cu funcţii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare), player audio îmbunătăţit (previzualizare album în lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (se pot rula mai multe aplicaţii în mod Full Screen).

Tabletele Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life au fost lansate în a două jumătate a anului 2013 şi s-au bucurat de o mare popularitate în rândul utilizatorilor, datorită design-ului ultra slim, a procesorului Quad Core integrat şi a raportului foarte bun calitate-preţ.

Clienţii care deţin deja o tabletă Viva Q7 sau Viva Q7 Life vor regăsi pe site-ul companiei , www.allview.ro procedura de actualizare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu