luni, 28 aprilie 2014

Evolio lansează noul smartphone ONYX

Evolio prezintă noul smartphone ONYX, cu ecran OLED de 4 inch, cameră foto de 5 Mpx și procesor Dual-Core la 1,3 GHz.

Evolio își mărește gama de telefoane prin lansarea unui nou smartphone, ONYX, destinat tinerilor sau cei cărora își doresc să aibă o experiență multimedia completă prin trecerea de la un telefon mobil clasic la unul de tip smartphone.

Noul smartphone Evolio este Dual SIM și are procesor Dual Core Mediatek, tactat la o frecvență de 1,3 GHz, cu un consum redus al bateriei.

Evolio ONYX este echipat cu o cameră foto de 5 Mpx, cu bliț incorporat, care dispune de funcții de detectare a zâmbetului, captură panoramică, fotografiere continuă de până la 99 de cadre, și autofocus. Evolio ONYX mai are și o cameră foto frontală pentru apeluri video.

Ecranul de 4 inch al smartphone-ului Evolio ONYX este de tip OLED, asigurând un consum redus de energie în timp ce redă peste 16 milioane de nuanțe de culori.

Evolio ONYX dispune de elementele standard de conectică prin Bluetooth, prin receptor GPS sau prin conexiune internet Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Noul telefon Evolio ONYX rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean şi beneficiază şi de aplicații preinstalate dedicate pieței din România printre care Presaonline, Autovit și Seenow.

ONYX are o memorie Flash de 4 GB cu posibilitate de extindere cu până la 32 GB prin card Micro SD și cântărește doar 130 de grame.

Noul telefon Evolio ONYX este disponibil online la prețul recomandat de doar 349 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu