miercuri, 2 aprilie 2014

Promoţiile Orange de Paşte - tu alegi ce-ţi aduce Iepuraşul

Începând de astăzi, în magazinul online Orange se dă start campaniei ”tu alegi ce-ţi aduce Iepuraşul”, în cadrul căreia clienţii vor avea posibilitatea de a decide, prin vot, care va fi produsul ce va beneficia de ofertă specială, în ziua următoare.

Campania se desfășoară în perioada 2 – 30 aprilie. Zilnic va avea loc o „competiţie” între 3 produse, din categoriile telefoane, tablete, gadgeturi, pe care orice client le poate vota, în funcţie de preferinţe.

Votarea se realizează pe baza unei adrese de e-mail şi se poate opta pentru un singur produs pe zi. Toate produsele vor beneficia de reduceri în ziua următoare, dar cel care adună cele mai multe voturi va fi inclus într-o ofertă specială şi va primi cea mai mare reducere.

Toţi cei care au votat vor primi informaţii, în cursul zilei următoare, prin e-mail, referitoare la clasament şi la oferta specială.

În fiecare zi, alte produse vor intra în competiţia pentru locul întâi în preferinţele vizitatorilor magazinului online.

În cadrul campaniei vor exista zile dedicate, pe categorii: ziua smartphone-urilor 4G, ziua telefoanelor colorate, ziua smartphone-urilor cu super ecran, ziua ceasurilor smart, ziua tabletelor 4G etc. În competiţie vor intra produse precum: iPhone 5S, Nokia Lumia 625, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 4G, Fitbit Flex, Nike FuelBand.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu