joi, 17 aprilie 2014

Oferta Vodafone de Paşti 2014: trafic dublu de date şi internet nelimitat

De Paşte, Vodafone România anunţă lansarea unei noi promoţii care oferă o varietate de beneficii abonaţilor noi şi celor care îşi reînnoiesc contractele. Toate abonamentele de voce din portofoliul Vodafone includ acum trafic dublu de date, pe toată perioada contractuală. În plus, clienţii abonamentelor Smart şi RED beneficiază gratuit de Internet nelimitat.

Toţi clienţii care încheie sau resemnează un abonament Easy, Smart sau RED vor avea de acum trafic dublu de internet, pentru 2 ani .

Clienţii abonamentelor Smart şi RED beneficiază gratuit de Internet nelimitat timp de 1 luna, respectiv 4 luni .

În plus, clienţii pachetelor RED vor avea incluse şi mai multe minute internaţionale pentru mobil sau în roaming .

Vodafone lansează un portofoliu unificat de abonamente de Internet mobil pentru laptop/PC/tabletă; 3 pachete oferă acces la serviciile 4G, de la 15 Euro/ luna .

Toţi abonaţii primesc acum un pachet complet de aplicaţii: pentru divertisment, Zonga şi Seenow, şi pentru o experienţă sigură de utilizare, Vodafone Cloud sau Vodafone Protect.

Nouă oferta aduce şi telefoane la preţuri speciale Astfel, abonaţii Smart 13 pot opta pentru noul Vodafone Smart 4 Mini, la 1 Euro (TVA inclus), iar abonaţii Smart 19 pot alege LG L70 la 9 Euro (TVA inclus). De asemenea, abonaţii RED 29 pot opta pentru LG G2 Mini, la preţul de 19 Euro (TVA inclus), în timp ce clienţii RED 59 pot opta pentru Samsung Galaxy S5 la 129 Euro (TVA inclus).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu