miercuri, 18 decembrie 2013

Allview P5 Quad primeşte Android 4.2 Jelly Bean

Allview oferă posesorilor de smartphone-uri P5 Quad o nouă versiune de soft pentru device-urile lor. Astfel, se face trecerea de la 4.1 la versiunea 4.2. a sistemului de operare Android Jelly Bean. Update-ul este recomandat pentru creşterea performanţei şi vitezei de procesare. În plus, acesta aduce o serie de noi funcţii şi aplicaţii ingenioase şi utile.

În urmă update-ului, smartphone-ul va fi compatibil cu o serie de funcţii Air Gesture, care permit interacţiunea utilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă, precum şi cu funcţii Smart Gesture (apelare inteligenţă, răspuns inteligent, pauză alarmă).

Actualizarea de soft mai aduce cu ea noi funcţii ale camerei: fotografiere panoramică, background cleanup, best picture, smile detection, V-Gesture şi fotografiere cu tasta de volum.

Alte beneficii ale update-ului sunt: panou de setări customizabil, noi aplicaţii (aplicaţie meteo, aplicaţie pentru gestionarea fişierelor, Manager App), o interfaţă nouă a aplicaţiei „Galerie”, funcţia „Shake to clean”, funcţie de back-up pentru contacte, sms, call history, calendar şi e-mail.

De asemenea, P5 Quad va fi compatibil cu nouă tehnologie Miracast (wireless display), care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI.

Allview P5 Quad a fost lansat în februarie 2013 şi se remarcă printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, display IPS LCD de 4,5 inch, camera foto principală Omnivision de 8MP şi bateria de 2100 mAh.

Mai multe detalii despre P5 Quad şi despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagină de prezentare ale produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu