marți, 7 ianuarie 2014

Samsung lansează Galaxy Camera 2

Samsung a lansat noua Galaxy Camera 2, succesorul Galaxy Camera. Noua cameră foto inteligentă îmbină calitatea unui aparat foto de vârf cu funcțiile de sharing și cu designul intuitiv al celor mai noi smartphone-uri.

Echipat cu un procesor Quad-Core de 1,6 GHz și cu sistemul de operare Android, Galaxy Camera 2 le permite utilizatorilor să fotografieze, editeze și să împărtășească cu ușurință imagini de calitate. Având un design retro, Galaxy Camera 2 este opțiunea ideală pentru fotografii care își doresc atât tehologie, cât și stil.

Galaxy Camera 2 beneficiază de toate avantajele platformei Android. Intuitiv și rapid, sistemul de operare le permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință în meniul dispozitivului. Datorită bateriei cu o durată de viață extinsă (2.000 mAh), chiar și cei mai avizi fotografi se pot bucura de experiența de fotografiere a Galaxy Camera 2 pentru o perioadă mai lungă de timp.

Datorită senzorului BSI CMOS de 16 MP, utilizatorii vor surprinde detaliile în culori vii și vor capta imagini clare, ajutați și de zoom-ul optic de 21x. Fiind echipată cu un procesor Quad-Core de 1,6 GHz și cu 2 GB de RAM, Galaxy Camera 2 este foarte rapidă, astfel că toate funcțiile intuitive pot fi accesate cu cea mai mare ușurință. Memoria internă a dispozitivului este completată și de aplicația preinstalată Dropbox, ce le oferă utilizatorilor, gratuit, 50 GB de spațiu de stocare timp de 2 ani.

Display-ul HD Super Clear Touch LCD de 4,8 inci permite navigarea cu ușurință în meniu și accesarea rapidă a tuturor funcțiilor aparatului foto.

Cu Smart Mode, utilizatorii pot alege din 28 de moduri de fotografiere presetate, potrivite unor scenarii diferite, oferind astfel o abordare creativă.

Modul Multi Motion Video le permite utilizatorilor să seteze viteza de captare a filmelor și să creeze videoclipuri cu o viteză de redare mai mare sau mică (viteza de redare poate varia de la de 8 ori mai încet până la de 8 ori mai rapid). În plus, fotografiile pot fi editate direct din cameră cu aplicații precum Paper Artist sau Xtremera.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu