miercuri, 22 ianuarie 2014

Evolio X8 Fusion, tabletă quad-core convertibilă

Evolio a lansat tableta X8 Fusion, ce are procesor Quad-Core, ecran de 7,85 inch şi se poate transforma într-un laptop, graţie tastaturii bluetooth.

Evolio X8 poate fi folosită ca o tabletă, dar și ca un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de aluminiu care are și rol de protecție a ecranului când se află în poziție închisă.

Tableta Evolio X8 face parte din recent lansata gamă Evolio X-treme, are un design compact și elegant din aluminiu, ultra subțire, de doar 6,8 mm (Evolio X8 este cea mai subțire tabletă disponibilă pe piața din România la acest moment), și o greutate de 300 de grame. Tastatura bluetooth are, de asemenea, un design compact, și numai 6 mm grosime.

 Procesorul tabletei Evolio X8, Rockchip RK3188-T, tactat la o frecventa de 1,4 GHz, oferă o putere de operare foarte bună, păstrând în același timp un consum scăzut al energiei.

Tableta vine cu Soft-ul de securitate preinstalat Norton Mobile Security, ce protejează tableta și datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente pe piață.

Tableta Evolio X8 este echipată cu sistemul de operare Android 4.2, are memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB și slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 și HDMI.

Noua tabletă Evolio X8 Fusion poate fi comandată la prețul de 749 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu