vineri, 13 decembrie 2013

EVOLIO X7, tableta românească de 7 inch cu cea mai înaltă rezoluție

Evolio lansează X7, tableta de 7” cu cel mai bun ecran în comparație cu produse similare ale brand-urilor românești, bazat pe tehnologia IPS Super HD, având o rezoluție de 1280x800 și o densitate de 216 ppi. X7 are procesor Quad-Core la 1,4 GHz și are preinstalat soft-ul de securitate Norton Mobile Security.

 X7 face parte dintr-o nouă gamă lansată de Evolio, X-treme, gamă de tablete high-end, bazate pe cele mai noi tehnologii: procesoare Quad Core, ecrane IPS Super HD, sisteme de operare Android 4.2, cu un design super subțire.

 Ca element de noutate, tabletele din gama X-treme beneficiază de sistemul de protecție Norton Mobile Security. Acesta protejează împotriva pierderii dispozitivului mobil, furtului informațiilor confidențiale, phishing-ului sau site-urilor web periculoase, spam-ului pe mobil sau a programelor malware de mobil și greyware.

Tableta X7 este cea mai performantă tabletă cu diagonală de 7 inch a unui brand românesc la acest moment. Cu un ecran IPS Super HD și procesor Rockchip RK3188T, cel mai nou procesor quad-core Rockchip, la o frecvență de 1,4 GHz, tableta X7 este ideală pentru vizionarea de videoclip-uri și filme la cea mai înaltă calitate. X7 are o rezoluţie de 1280x800 pixeli și o densitate de 216 ppi (pixeli per inch), una dintre cele mai performante de pe piață.

 X7 dispune de o memorie internă de 8 GB, cu posibilitatea de a fi extinsă cu 32 GB prin card Micro SD, memorie RAM de 1GB, permite conectivitate prin bluetooth, modem extern 3G și Wi-Fi, și sincronizarea cu alte echipamente, de tip smartphone sau notebook.

Tableta Evolio  X7 poate fi comandată la prețul de 499 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu