marți, 10 decembrie 2013

Vodafone şi Sensiblu lansează o nouă campanie promoţională

Vodafone, în parteneriat cu reţeaua de farmacii Sensiblu, lansează o campanie promoţională, valabilă până în data de 15 ianuarie 2014, ce aduce beneficii substanţiale clienţilor celor două companii.

În cadrul campaniei, abonaţii Vodafone noi şi existenţi primesc bonus, la alegere, între 50 de minute naţionale şi 150 MB trafic de date, pe baza cardului de fidelitate Sensiblu.

De asemenea, utilizatorii Vodafone care deţin sau îşi fac un card de fidelitate Sensiblu beneficiază de reduceri de 20% la produsele selectate din gamele de înfrumuseţare şi îngrijire (Klorane, Elancyl, Pierre Fabre Oral Care, Ivatherm, Sensodyne, Aslamed), suplimente şi vitamine (Doppelherz, Vitamax, Eurovita, Ascovit, Supramax, Bilomag şi altele).

Oferta este valabilă pentru clienţii Vodafone ce deţin un card de fidelitate Sensiblu, în toate farmaciile Sensiblu. Dacă utilizatorii nu au un card de fidelitate, acesta poate fi emis pe loc în orice farmacie Sensiblu. Pentru a accesa promoţia, clientul va trimite un SMS gratuit la numărul 224, cu textul Sensiblu, iar codul primit ulterior prin SMS va fi arătat în farmacie. SMS-ul trimis la numărul 224 este gratuit şi valabil doar pentru clienţii Vodafone.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu