joi, 25 iulie 2013

Samsung Galaxy Mega, exclusiv la Vodafone

Vodafone lansează, în exclusivitate pentru operatorii din România, phabletul Samsung Galaxy Mega, terminal ce îmbină cu succes caracteristicile unui smartphone de top, cu Android 4.2, şi funcţionalităţile unei tablete, prin ecranul generos, de 6,3 inch HD.

Samsung Galaxy Mega are un ecran generos Super Clear LCD, cu o rezoluţie HD 1.280 x 720. Interfaţa specială Mega UX ajută utilizatorii să îşi maximizeze productivitatea pe întreaga suprafaţă a ecranului şi oferă multiple moduri de vizualizare a aplicaţiilor, inclusiv “multi window” şi “split view”.

Camera principală are 8 MP şi dispune de numeroase moduri de fotografiere. Camera frontală de 1,9 Mp este utilă pentru apelurile video.

Bateria de 3.200mAh asigură o durată de viaţă prelungită şi susţine procesorul dual core, ce dispune de o viteza de 1,7 GHz. În plus, memoria internă de 8 GB a noului Samsung Galaxy Mega poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de 4GB, inclus în pachet.

Clienţii Vodafone pot achiziţiona noul terminal la preţuri ce pornesc de la 1 Euro, împreună cu pachetul RED 65 pe de doi ani.

Pachetul RED 65 oferă apeluri şi mesaje nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, 250 de minute internaţionale în reţelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spaţiu de stocare Cloud şi utilizare gratuita a Vodafone Protect şi a Asigurării Mobile, pentru 65 Euro/lună.

Noul Samsung Galaxy Mega este cel mai recent terminal adăugat în portofoliul Vodafone de smartphone-uri compatibile 4G, beneficiind de cele mai ridicate viteze, de până la 100 Mbps.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu