marți, 16 iulie 2013

RCA şi asigurările pentru locuinţă şi călătorie sunt disponibile direct pe telefon

Utilizatorii Vodafone pot alege de acum poliţa RCA, precum şi asigurările pentru locuinţă şi călătorie în străinătate, direct prin telefon, prin intermediul aplicaţiei pentru mobil i-Asigurare. Aceasta este disponibilă pentru utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android şi iOS.

i-Asigurare permite utilizatorilor să compare tarifele oferite de mai multe companii de asigurare şi să achiziţioneze o poliţă direct din aplicaţie. Plata se efectuează prin card bancar.

De asemenea, tot prin intermediul aplicaţiei, posesorii de telefoane inteligente pot solicita şi o ofertă CASCO pentru automobilul lor.

Mai mult, fiecare utilizator îşi poate seta o serie de alerte utile, pentru momentul expirării poliţei de asigurare, scadenţa ratelor, expirarea Inspecţiei Tehnice Periodice (ITP) sau a rovinietei.

Special pentru clienţii Vodafone, aplicaţia i-Asigurare va aduce o serie de preţuri speciale, oferte şi reduceri la tarifele societăţilor de asigurare.

Încă din momentul lansării, clienţii Vodafone beneficiază de o reducere de 20% din preţul asigurării medicale de călătorie în străinătate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu