marți, 16 aprilie 2013

Vodafone Cloud şi Protect, aplicaţiile Vodafone pentru clienţi premium

Vodafone Cloud şi Protect sunt disponibile utilizatorilor în versiunile premium, cu acces la funcţionalităţi suplimentare.

Aplicaţiile pentru mobil dezvoltate şi susţinute de Vodafone România au, de astăzi, mai multe funcţionalităţi noi şi un conţinut îmbogăţit, pentru un plus de utilitate şi divertisment pentru utilizatorii de smartphone-uri.

Utilizatorii serviciilor Vodafone de date mobile pot opta de acum pentru Vodafone Cloud, pentru stocarea fişierelor personale în siguranţă, online, şi accesarea lor de oriunde, atât gratuit, promoţional, pentru un spaţiu de stocare de 5GB, cât şi premium, la un tarif de 1 Euro pentru 15 GB, 1,5 Euro pentru 25 GB şi 3 Euro pentru 50 GB. În acelaşi timp, Vodafone Cloud este disponibilă gratuit pentru utilizatorii ce optează pentru unul dintre noile abonamente RED.

Vodafone Protect, cu ajutorul căreia smartphone-ul poate fie localizat şi blocat de către proprietar în cazul în care este pierdut sau furat, iar informaţiile personale pot fi şterse de la distanţă, este disponibilă în versiunea premium, pentru doar 2 Euro/lună. În plus faţă de versiunea gratuită, inclusă în abonamentele RED, aplicaţia oferă funcţia de antivirus pentru a proteja atât informaţiile din telefon, cât şi navigarea pe internet, filtrare a apelurilor, SMS-urilor şi MMS-urilor sau protecţie împotriva aplicaţiilor cu potenţial periculos.

Zonga powered by Vodafone a ajuns la 100.000 de utilizatori înregistraţi şi 800.000 de ascultări lunare de melodii. Auto.ro permite de acum plata rovinietei direct din aplicaţie şi include un calculator pentru timbrul de mediu. SeeNow îşi îmbogăţeşte grila cu noi programe TV şi lansează o serie de abonamente speciale. Noua versiune Salvamont pentru Android aduce notificări şi mai mult conţinut pe ecranul smartphone-ului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu