joi, 25 aprilie 2013

“RED Friday” la Vodafone: orice smartphone cu 200 de Euro reducere

Promoţional, în această vineri, utilizatorii pot achiziţiona la 0 Euro smartphone-uri de top precum Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920 şi iPhone 5, împreună cu abonamentele RED 65.

Vineri, 26 aprilie, este “RED Friday” la Vodafone. În toată reţeaua magazinelor Vodafone, clienţii vor putea achiziţiona, promoţional, orice smartphone cu o reducere de până la 200 de Euro, împreună cu abonamentele RED.

 Clienţii care optează pentru abonamentul RED 29 pe doi ani beneficiază de o reducere de până la 50 de Euro la smartphone-urile din portofoliul Vodafone.

Utilizatorii care aleg RED 45 pe doi ani primesc un discount de până la 100 Euro din preţul smartphone-urilor, în timp ce reducerea pentru cei care semnează un contract RED 65 pe doi ani ajunge la 200 Euro.

Astfel, abonaţii RED 65 vor putea achiziţiona la 0 Euro smartphone-uri de top precum Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920 şi iPhone 5, din toate magazinele Vodafone şi ale partenerilor, precum şi online.

Vodafone a lansat în urmă cu două săptămâni trei noi pachete RED, care oferă minute şi mesaje text nelimitate în orice reţea, împreună cu cele mai extinse beneficii de pe piaţă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu