sâmbătă, 29 septembrie 2012

Vodafone lansează prima florărie digitală de la metrou din România


Prima florărie digitală de la metrou din România permite achiziţionarea online a unui buchet de flori şi expedierea acestuia către cineva drag, oriunde în ţară. Florăria digitală Vodafone va fi disponibilă în staţia de metrou Piaţa Victoriei (M2), până la 30 noiembrie 2012 sau direct pe site. Plata buchetelor de flori se va face prin SMS, pe factură, în cazul abonaţilor sau din creditul disponibil pe cartelă, în cazul utilizatorilor prepaid, din orice reţea - Vodafone, Orange sau Cosmote.

După deschiderea primei Biblioteci digitale de la metrou din România, în luna august, Vodafone lansează acum un nou proiect interactiv: prima florărie digitală de la metrou.

„Am pornit de la ideea că, printre cei care urcă şi coboară grăbiţi între staţii, există şi oameni care se gândesc la cei dragi. Oameni care adoră surprizele, dar parcă şi mai mult adoră să facă surprize celorlalţi şi nu au nevoie de un motiv special pentru asta. Pentru cei care dăruiesc flori cu orice ocazie, Vodafone lansează Florăria Digitala Vodafone - www.florariadigitala.ro. Până la 30 noiembrie 2012, florăria digitală Vodafone va fi disponibilă publicului şi într-un spaţiu inedit, la staţia de metrou Piaţa Victoriei (M2), fiind astfel prima florărie digitală de la metrou din România”,  a declarat Angus Slater, Chief Marketing Officer, Vodafone România.

Astfel, cei interesaţi pot trimite un buchet de flori oriunde în ţară, printr-o simplă scanare a QR-codurilor disponibile în florăria digitală din staţia de metrou Piaţa Victoriei, de pe telefonul mobil sau tabletă. Cei care nu au drum pe la metrou sau nu sunt din Bucureşti pot accesa direct site-ul www.florariadigitala.ro. Florăria digitală Vodafone dispune de 10 tipuri de buchete, cu nume specifice precum „Mâ gândeam la tine”, „Nu-mi trebuie un motiv”, „Ne vedem în weekend?”, „Chiar dacă nu e ziua ta“, „Nu ştiu cum să îţi spun” sau „Nu am uitat”. Buchetele pot fi comandate din orice reţea, la preţuri începând de la 7 euro, fără TVA, prin completarea unui formular standard ce conţine datele destinatarului (nume, prenume, adresa completă). Clienţii Vodafone beneficiază de discounturi speciale la preţurile afişate. Plata buchetelor se va face prin SMS, direct pe factură în cazul abonaţilor din orice reţea sau din creditul disponibil pe cartelă, în cazul utilizatorilor prepaid din orice reţea. Livrarea se va face în maxim 24 de ore de la primirea comenzii, oriunde în ţară. Preţul buchetului include cheltuielile de transport.

Proiectul interactiv „Floraria digitală Vodafone” a fost dezvoltat de Vodafone România, în parteneriat cu florăria online Floridelux.ro şi Metrorex, cu sprijinul McCann Erickson România. FlorideLux.ro este cea mai importanta şi veche florărie online din România, ce activează încă din anul 2004. Astăzi, reţeaua FlorideLux.ro permite livrarea gratuită de aranjamente florale în peste 12.000 localităţi de pe suprafaţa României.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu