miercuri, 5 septembrie 2012

Samsung lansează Galaxy Camera, o cameră foto de 16 MP cu Android 4.1


Noul dispozitiv Samsung Galaxy Camera combină funcţiile de top ale camerei cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean şi conectivitate wireless, permiţând utilizatorilor să capteze, să editeze şi să partajeze imagini cu uşurinţă, oriunde, oricând. 

 Samsung Electronics anunţă lansarea camerei foto GALAXY. Proiectată pentru a ţine pasul cu noile forme de comunicare, camera foto GALAXY combină performanţe fotografice de top cu cel mai nou sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean şi conectivitate Wi-Fi, creând astfel o nouă categorie de produse. Camera foto Samsung GALAXY este perfectă pentru utilizatorii care îşi doresc să capteze, să editeze şi să împărtăşească cu uşurinţă fotografii şi clipuri video de cea mai bună calitate, în mod spontan, oriunde şi oricând.

„Camera foto GALAXY deschide o nouă eră în comunicarea vizuală şi aduce o schimbare de paradigmă în comunicare. Datorită extinderii reţelelor sociale şi predominanţei tot mai mari a smartphone-urilor şi tabletelor, oamenii comunică mai rapid. Şi, pentru că ne exprimăm tot mai mult experienţele prin imagini sau clipuri video, camera foto GALAXY a fost creată pentru a deschide drumul acestei noi ere a comunicării vizuale. Comunicarea devine mai naturală prin împărtăşirea imaginilor de înaltă calitate, instantaneu, oriunde şi oricând,” declară JK Shin, preşedinte al diviziei de IT & Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics.

 Andy Rubin, vicepreşedinte senior al conţinutului mobil şi digital în cadrul Google, felicită echipa Samsung pentru lansare. „Când am început să lucrăm pentru prima dată pe platforma Android, ne-am imaginat o cameră foto care să ducă fotografia digitală la un alt nivel. Camera foto GALAXY este un produs inovator care înfăţişează flexibilitatea platformei Android.”

Camera foto GALAXY captează fotografii impresionante în mişcare. Utilizatorii nu mai sunt nevoiţi să renunţe la calitatea imaginilor dacă doresc să le editeze şi să le împărtăşească instantaneu. În ceea ce priveşte performanţele, acest dispozitiv depăşeşte cu uşurinţă orice cameră foto integrată într-un smartphone. Camera GALAXY se laudă cu un zoom optic de 21x al obiectivului şi un senzor CMOS de 16 M BSI foarte luminos, ce asigură calitatea excelentă a fotografiilor. Tehnologia „Smart Pro” cu care este dotat dispozitivul, oferă o serie de modalităţi prin care oricine poate realiza cu uşurinţă fotografii profesionale. Dar, ceea ce revoluţionează cu adevărat fotografierea constă în sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean şi conectivitatea wireless, care deschid o lume întreagă de aplicaţii de editare şi partajare a fotografiilor şi multe altele. Utilizatorii vor experimenta fucţiile camerei foto GALAXY pe inovatorul ecran LCD HD Super Clear. Camera foto GALAXY reprezintă următorul pas al inovaţiei în domeniul imagisticii, oferind o claritate incredibilă, uşurinţă în utilizare şi cea mai bună conectivitate.

Captează fotografii la o calitate uimitoare

 Funcţia „Smart Pro” de pe GALAXY Camera ajută utilizatorii să creeze fără efort scenarii fotografice avansate, în câţiva paşi simpli, pentru rezultate artistice uimitoare. Meniul, prin care utilizatorii pot naviga cu mare uşurinţă, oferă posibilitatea de a alege dintr-o serie de scenarii predefinite, ce vor ajusta automat setările camerei pentru a capta imaginea perfectă. De exemplu, setarea „Rich Tone” oferă culori mai intense – deosebit de eficiente mai ales pentru reducerea supraexpunerii într-un mediu cu un nivel ridicat de luminozitate, în timp ce setarea „Light Trace” controlează automat viteza obturatorului pentru scene nocturne artistice.

 Zoom-ul optic 21x al camerei oferă imagini mărite, cu o înaltă calitate, în timp ce OIS permite păstrarea clarităţii acestora. Senzorul BSI CMOS de 1 / 2,3" şi 16 Megapixeli poate capta imagini în culori vibrante la o rezoluţie uimitoare, în timp ce obiectivul de 23 mm oferă cadre largi, incomparabile prin calitate cu cele captate cu un simplu smartphone.

Bucură-te de fotografiile şi clipurile tale video pe un ecran inovator

 Camera foto GALAXY se mândreşte cu un ecran de înaltă calitate – un ecran LCD HD Super Clear de 121,2 mm (4,8"), care face mai plăcute şi mai la îndemână captarea, partajarea şi editarea imaginilor. Un alt avantaj al tehnologiei împrumutate de la smartphone-uri este opţiunea Voice Control, care permite utilizatorilor să controleze funcţii precum zoom-ul sau fotografierea prin comandă vocală. Toate aceste funcţii profesionale sunt integrate într-un corp ergonomic cu un design armonios, minimalist ce vine în completarea lor.

Editează imaginile direct din dispozitiv

 GALAXY Camera include un set de 35 de funcţii pentru editarea fotografiilor prin intermediul „Photo Wizard”, ceea ce permite utilizatorilor să realizeze, de oriunde s-ar afla, modificări cu un aspect profesionist. Noile funcţii utilizează pe deplin avantajele noului procesor quad-core ultra rapid şi ale ecranului LCD HD Super Clear, pentru acces la funcţii precum Auto Face Calibration, prin care pot fi realizate editări precise, în cele mai mici detalii. „Movie Wizard” permite crearea şi editarea de videoclipuri la calitate profesională, cu ajutorul ecranului tactil.

 GALAXY Camera beneficiază, de asemenea, de „Smart Content Manager”, o unealtă inovatoare de organizare preinstalată, ce creează foldere și etichete ale fețelor în mod inteligent, ori chiar sugerează ce imagini trebuie şterse atunci când acestea nu ies aşa cum ar fi trebuit. Prin intermediul combinaţiei dintre conectivitate wireless şi sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, GALAXY Camera beneficiază de acces la Internet într-un mod asemănător cu experienţa unui smartphone, pentru ca utilizatorii să se poată bucura şi mai mult de posibilităţile pe care le oferă acest dispozitiv. Pe lângă aplicaţiile preinstalate de la Samsung, utilizatorii pot naviga pe web şi accesa aplicaţii din magazinele Google Play şi Samsung Apps. Dacă utilizatorii nu sunt siguri ce aplicaţii sunt ideale pentru necesităţile lor, aceştia pot folosi S Suggest, pentru a descoperi noi programe de editare, sau jocuri.

Împărtăşeşte imaginile oriunde, oricând

 Funcţia „Auto Cloud Backup” salvează automat imaginile în cloud prin intermediul AllShare chiar în momentul realizării lor. GALAXY Camera permite utilizatorilor să împărtăşească imaginile instantaneu, cu funcţia „Share Shot”. Pe lângă accesul la reţelele sociale şi la serviciile cloud, utilizatorii pot conecta dispozitivul la alte gadgeturi Samsung, precum GALAXY S III sau GALAXY Note II şi pot partaja automat imagini pe întreaga familie de dispozitive GALAXY. GALAXY Camera beneficiază de conectivitate 3G, pentru acces instantaneu la Internet. Produsul funcţionează, de asemenea, pe conexiuni Wi-Fi cu Dual Band şi Channel Bonding, pentru un plus de viteză. Procesorul quad-core contribuie la navigare web ultra rapidă şi la posibilitatea de multi-tasking, precum şi la procesarea imaginilor, fără a avea un impact semnificativ asupra duratei de utilizare a bateriei.

Video: Samsung Galaxy Camera

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu