joi, 6 septembrie 2012

Nokia Lumia 920 oficial: dual-core 1,5 GHz, camera 8 MP PureView, Windows 8


Nokia a prezentat în cadrul unui eveniment special la New York vârful gamei Lumia: noul smartphone Lumia 920 este unul dintre primele dispozitive dezvăluite cu Windows Phone 8, având un ecran curbat de 4,5 inch PureMotion HD+, procesor dual-core la 1,5 Ghz Snapdragon S4, baterie de 2.000 mAh, NFC şi cameră PureView de 8 MP.

Ecranul are rezoluţia 1280x768, fiind şi cu 25% mai luminos decât următorul cel mai bun panou de pe piaţă şi este cel mai rapid LCD pe care Nokia îl oferă pe un smartphone. Mai mult, ecranul beneficiază şi de aşa numita tehnologie „Super Sensitive Touch” ce promite să preia comenzi chiar şi cu mănuşi pe mâini.

Aşa cum vă aşteptaţi, tehnologia PureView nu este cea de 41 MP - este mai mult un brand, însemnând mail mult o cameră foto „high-end”. Cu toate acestea, Lumia 920 are o optică de invidiat, producătorul anunţând că telefonul are stabilizare hardware şi capacităţi impresionante de a fotografia pe lumină scăzută.

Nokia Lumia 920 va ajunge pe piaţă până la sfârşitul anului în variante cu conectivitate 4G LTE şi HSPA+, imediat ce va fi lansat pe piaţă şi sistemul de operare Windows Phone 8.

VIDEO: Nokia Lumia 920

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu