miercuri, 26 septembrie 2012

I love Recycling: Orice telefon trimis la reciclat = un copac plantat şi poate aduce un smartphone

În ultimii ani, telefoanele mobile au devenit o parte foarte importantă a vieţii fiecăruia dintre noi, pentru a rămâne conectaţi cu cei dragi sau cu cele mai recente evenimente. Conform estimărilor COSMOTE România, românii îşi schimbă telefonul mobil o dată la 18 luni, generând astfel un număr mare de terminale vechi, care pot deveni o sursă importantă de materii prime secundare, dacă sunt reciclate corespunzător. De asemenea, reciclarea deşeurilor electronice este o necesitate, prin prisma substanţelor periculoase pe care acestea le pot conţine.
De aceea, COSMOTE România continuă să îşi încurajeze clienţii să fie responsabili în ceea ce priveşte mediul înconjurător, contribuind în acest mod la o planetă mai curată, prin reciclarea telefoanelor mobile vechi. Prin intermediul programului I Love Recycling, compania demonstrează încă o dată angajamentul faţă de un mediu mai verde, invitându-şi clienţii să se alăture acestei iniţiative, relansată în luna martie, cu ocazia Orei Pământului.

În cadrul programului, pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus spre reciclare în oricare dintre magazinele COSMOTE şi Germanos până la finalul lunii septembrie, COSMOTE va planta un copac în această toamnă şi îl va îngriji până la maturitate, pentru o perioadă de 5 ani.

Pentru a răsplăti cei mai dedicaţi şi “verzi” clienţi, COSMOTE oferă 3 smartphone-uri pentru 3 dintre persoanele care vor aduce un telefon mobil vechi (cu sau fără accesorii), până la finalul lunii septembrie, în oricare dintre magazinele COSMOTE şi Germanos. Concursul, desfăşurat pe pagina Facebook dedicată, va reuni toţi fanii COSMOTE care doresc păstrarea unui mediu curat.

Astfel, prin simpla postare a unei poze din timpul predării telefonului mobil vechi şi răspunsul la o simplă întrebare, oricine poate câştiga unul dintre următoarele terminale de ultimă generaţie: Samsung I9300 Galaxy S3 White, Nokia Lumia 710 white sau Motorola XT615 MotoLuxe White. Concursul începe astăzi şi se va încheia pe 1 octombrie, când vor fi anunţaţi câştigătorii, în baza voturilor obținute.

La finalul ediţiei din acest an, COSMOTE România va planta un copac pentru fiecare telefon mobil reciclat în cadrul programului Adopt a Forest. Prin intermediul programului I Love Recycling, oricine poate contribui la protejarea mediului înconjurător, motiv pentru care COSMOTE invită toţi clienţii să accepte provocarea şi să aducă terminalele vechi la reciclat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu