joi, 8 august 2013

Televizoarele Samsung UHD, disponibile în România

Samsung Electronics România lansează pe piaţa locală gama UHD TV oferind utilizatorilor o experiență de divertisment completă.

Vârful de gamă, Samsung UHD TV de 85 inci (85S9), se remarcă atât prin calitatea imaginii, design-ul minimalist, cât şi prin sistemul de sunet performant. Modelul poate fi achiziționat din magazinele partenerilor Samsung la prețul de 154.999 lei.

Noul televizor are o rezoluție ce depășește 8 milioane de pixeli, de patru ori mai mare decât cea existentă la televizoarele Full HD, oferind claritate, culori bogate și intense. Astfel, noua gamă oferă o rezoluție de 3840 x 2160 sau de 4 ori rezoluția Full HD. Pentru un ecran cu o diagonală de 85 de inci, aceasta înseamnă 52 de pixeli per inch.

În plus, modelul 85S9 are încorporată tehnologia Quadmatic picture engine – un procesor quad core care permite transformarea imaginii într-un algoritm în patru paşi pentru îmbunătăţirea imaginii de la HD sau Full-HD până la UHD (Ultra High Definition), printr-o serie de reglaje ale următoarelor funcții: acuratețea imaginii, luminozitate, contrast, detaliu.

Pe lângă toate acestea, 85S9 le oferă utilizatorilor și o adevărată experiență audio, cu ajutorul difuzoarele de 120 de wați încorporate.

Samsung UHD TV este singurul model de pe piață care, prin Evolution Kit, va oferi upgrade procesorului şi memoriei televizorului, pentru a asigura compatibilitatea cu viitoarele standarde UHD, preîntâmpinând astfel eventualele modificări ce ar putea avea loc în ceea ce priveşte ratele de compresie şi transmisie.

Împreună cu UHD TV 85S9, Samsung a lansat pe piaţa locală şi modelele UHD din seria F9000, de 65 de inci şi 55 de inci, la preţurile recomandate de 7000 de euro şi 5000 de euro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu