marți, 20 august 2013

Allview A5 Duo, un smartphone destinat tinerilor

Allview a lansat astăzi smartphone-ul Allview A5 Duo, un telefon dual SIM destinat în special tinerilor. Acesta va înlocui modelul Allview P5 Mini, venind cu un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescută a bateriei şi o versiune mai nouă a sistemului de operare Android.

Allview A5 Duo se remarca printr-un procesor puternic Dual Core de 1,2 GHz, un display generos de 4’’ cu o rezoluţie de 480x800 px, procesor grafic Mali 400 şi funcţii utile datorate celui mai nou sistem de operare, Android 4.2.2 Jelly Bean.

Memoria RAM este de 512 MB, iar memoria flash de 4GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 32 GB. Camera foto de 3,2MP, dotata cu flash, funcţie de fotografiere panoramică şi detectare facială, capturează imagini clare.

Un alt plus pe care îl aduce noul smartphone Allview A5 Duo este autonomia bateriei. Aceasta rezistă până la 8 ore în condiţii de funcţionare continuă, până la 10 ore în convorbire sau 10 zile în stand-by.

Allview A5 Duo rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care oferă o experienţă mai fluidă şi mai rapidă.

Allview A5 Duo costă doar 549 de lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu