miercuri, 26 iunie 2013

Android 4.2.2 JellyBean pentru Google TV

LG a anunţat că sistemele de operare ale televizoarelor LG cu Google TV vor fi updatate cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, și anume 4.2.2 Jelly Bean. Disponibil începând cu trimestrul trei al acestui an, update-ul va permite utilizatorilor accesul la mai multe aplicaţii, inclusiv jocuri cu un nivel crescut de interactivitate şi grafică de ultimă oră. LG a prezentat noul sistem de operare la conferinţa dezvoltatorilor Google I/O din San Francisco in decursul lunii mai.

În plus faţă de creşterea performanţei, update-ul Jelly Bean este compatibil cu kitul de dezvoltare nativ Android (NDK), deci posesorii Google TV au acces la cea mai largă si diversificată gamă de aplicaţii.

Utilizatorii vor beneficia, de asemenea, de excepționalele opțiuni ale telecomenzii LG, care va facilita interacțiunea cu conținutul disponibil pe LG Google TV. În plus față de funcționalitatea intuitivă Qwerty a telecomenzii Magic Remote, LG va introduce o aplicație gratuită care poate transforma orice smartphone Android sau tabletă într-un controller touch-sensitive pentru gaming.

Actualizarea va include și funcția patentată LG – Game Changer 3D , aducând o dimensiune total nouă în jocurile interactive.

Android 4.2.2 Jelly Bean va fi disponibil over-the-air (OTA) pentru aparatele LG Google TV în Statele Unite începând cu al treilea trimestru al acestui an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu