joi, 6 iunie 2013

Allview lansează P5 Qmax, smartphone-ul cu cel mai mare display

Allview a lansat astăzi P5 Qmax, un smartphone cu ecran de 5,3”, care oferă unghiuri sporite de vizualizare, beneficiind de un contrast puternic şi culori vii, procesorul quad-core şi cameră foto/video de 8MP.

 „P5 Qmax este produsul potrivit pentru a-l avea alături de tine în vacanţă şi nu numai. Este un device cu ecran generos, util pentru o navigare facilă pe internet, pentru ascultarea melodiilor şi vizualizarea filmelor preferate, pentru navigare GPS şi pentru redescoperirea plăcerii de a te juca. Totodată este un companion ideal pentru nevoile de business, oferind acces rapid la e-mail-uri şi documente importante, acestea fiind uşor de citit şi de redactat”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Allview P5 Qmax are un ecran de 5,3” cu rezoluţie 960x540px (240 dpi) şi măsoară doar 9,9 mm grosime. P5 Qmax are integrat un puternic procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB şi sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Camera de 8MP model OV8830 oferă funcţii precum HDR, Time lapse, Fotografiere continnă, Beauty shot şi filmare HD.

Allview P5 Qmax vine şi cu o baterie generoasă de 3000 mAh care promite o autonomie de 480 de minute în convorbire şi de 400 de ore în stand by.

Smartphone-ul are preinstalate aplicaţii utile precum Office Suite Viewer pentru vizualizarea documentelor de tip word, ppt, xls, Gameloft Live de unde se poate descărca gratuit mult îndrăgitul joc Asphalt 6 Adrenaline şi este securizat prin Bitdefender Premium, versiune valabilă 90 de zile.

Allview P5 Qmax poate fi achiziţionat din reţelele de magazine partenere la preţul recomandat de 1.199 lei începând cu a doua jumătate a lunii iunie.

Un comentariu:

  1. Intodeauna ma gandeam ca ar fi util un asemenea telefon mai ales pentru perioada vacantelor.E mai comod si nici nu iti cari tableta,laptop-ul dupa tine.Ecranul mare te ajuta sa navighezi pe internet si daca se misca la fel de bine ca si celalat telefon pe care il am de la ei,pe mine m-au convins.

    RăspundețiȘtergere