joi, 9 mai 2013

Alldro 3 Speed Quad, tabletă Android cu Retina display


Allview, cel mai important producător român din industria IT&C, a lansat tableta Alldro 3 Speed Quad, cu un procesor Quad Core şi display-ul IPS de 9,7 inch cu rezoluţie 2048x1536 px.

Prin cele 4 nuclee de care dispune, procesorul Quad Core Cortex-A7 la 1 Ghz atinge un nou nivel de performanţă, iar în combinaţie cu procesorul grafic cu 8 nuclee şi memoria RAM de 2 GB DDR3 oferă suportul necesar pentru rularea fluentă a celor mai pretenţioase jocuri 3D şi aplicaţii.

Fişierele multimedia pot fi stocate în memoria flash de 16 GB, ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32 GB şi pot fi trimise către alte dispozitive utilizând funcţia bluetooth integrată. Astfel, tableta se poate conecta la boxele S-Tube şi S-Bass pentru a întregi experienţa multimedia.

Toate acestea sunt susţinute de o baterie generoasă de 8000 mAh, dar care oferă doar 4 ore de funcţionare şi 240 ore de stand-by.

Noua tabletă Alldro 3 Speed Quad rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, pentru o experienţă multitasking bogată în aplicaţii şi funcţii avansate. Este dotată cu un capac de aluminiu care asigură o rigiditate sporită şi o eleganţă aparte.

Tableta are preinstalate aplicaţii utile precum Office Suite Viewer, care oferă posibilitatea vizualizării de fişiere Word, Excel şi PowerPoint şi beneficiază de securitatea oferită de Bitdefender. Varianta preinstalată este cea Premium, valabilă 90 zile, cu opţiune de prelungire.

Tableta Alldro 3 Speed Quad costă 1199 RON.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu