marți, 14 mai 2013

Samsung a lansat SMART Camera NX2000


Samsung a anunțat un nou produs al seriei NX, odată cu lansarea NX2000. Un aparat foto elegant, subțire și compact (CSC), NX2000 combină rezultatele deosebite și profesionale cu tehnologia revoluționară a aparatului Samsung SMART Camera. Se poate fotografia și filma cu ușurință, iar conținutul poate fi imediat partajat cu prietenii și familia, la o claritate uimitoare.

Senzorul de 20,3 MP ASP-C CMOS al aparatului NX2000, fabricat în întregime de Samsung, permite realizarea unor imagini extrem de clare și detaliate. Chiar și în condiții de lumină slabă, imaginile obținute sunt în culori vii. Capacitățile NX2000 sunt stimulate de motorul DRIMe IV, care funcționează pentru a reduce zgomotul, a îmbunătăți viteza și pentru a permite o reproducere superioară a culorilor.

Cu o fotografiere rapidă de 8 cadre pe secundă, NX2000 poate ține pasul cu ritmul alert al vieții, astfel încât niciun moment nu este pierdut. Dacă subiectul se află în mișcare sau fotograful este pe fugă, a doua viteză a obturatorului de 1/4.000 facilitează o captare clară a imaginilor, în timp ce gama largă ISO (de la 100 la 25.600) oferă imagini care sunt echilibrate, indiferent de condițiile de lumină. NX2000 lucrează mai repede pentru a capta fiecare detaliu, astfel încât pasionații de fotografie să poată retrăi poveștile în timp real.

NX2000 este ușor de utilizat, iar ecranul WVGA Full Touchde 3.7-inci oferă posibilitatea de a naviga intuitiv printre funcțiile aparatului.

Cu o gamă de 12 obiective interschimbabile, fotografii aspiranți își îmbunătățesc controlul asupra imaginilor realizate cu NX2000.

Dând viață imaginilor,capabilitățile de înregistrare 3D Still and Movie Recording ale dispozitivului NX2000 (cu obiectivul 2D / 3D de 45 mm, vândut separat), aduc un plus de realism pentru fotografii și clipuri video, de care utilizatorii se pot bucura pe televizoarele compatibile 3D.

Posibilitatea îmbunătățită de conectivitate Wi-Fi stă la baza dispozitivului NX2000, activat de tehnologia SMART CAMERA 2.0 de la Samsung, care oferă o serie de funcții care vor face ușor de distribuit și stocat imaginile, direct de pe camera foto. Aplicația Samsung SMART CAMERA, disponibilă atât pe Android, cât și pe platformele iOS, oferă o modalitate simplificată de a conecta dispozitive inteligente, asigurându-se că amintirile prețioase ale fiecărui utilizator sunt stocate fără prea mult efort.

Tehnologia integrată Near Field Communication (NFC) conectează perfect NX2000 cu multe smartphone-uri NFC Android și tablete.

Pentru a-și împlini angajamentul de a capta imagini de calitate profesională, NX2000 include, de asemenea, Adobe Photoshop Lightroom 4, susținând ofertele către fotografii avansați.

Dispozitivul NX2000 va fi disponibil în culorile alb, negru și roz.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu