miercuri, 29 mai 2013

Cu o cartelă Vodafone poţi comunica nelimitat, prin SMS, în orice reţea naţională

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot comunica de acum, în premieră, nelimitat, prin SMS, în orice reţea naţională, cu noul portofoliu de extraopţiuni ce includ şi voce în reţea, voce naţională, precum şi trafic de date. Clienţii ce activează Cartela Vodafone şi au un credit de minim 6 Euro primesc un bonus substanţial, de încă 6 Euro credit, pentru orice nevoi de comunicaţii.

Astfel, cu extraopţiunea în valoare de 6 Euro credit, clienţii Vodafone pot comunicat nelimitat, în orice reţea naţională, prin SMS. Mai mult, aceştia primesc şi 2000 de minute în reţea, 100 de minute naţionale şi 150 MB trafic de date.

De asemenea, clienţii ce au nevoi extinse de navigare online primesc de două ori mai mult trafic de date, 300 MB, alături de SMS-urile nelimitate în orice reţea naţională, 2000 de minute în reţea şi 100 de minute naţionale, cu extraopţiunea de 8 Euro credit.

Pentru utilizatorii care comunică în principal prin apeluri, Vodafone lansează şi o nouă extraopţiune, care aduce, pentru 6 Euro credit, 2000 de minute şi SMS-uri în reţea, 150 minute naţionale şi în reţelele fixe internaţionale, alături de 50 MB trafic de date.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu