miercuri, 22 august 2012

Samsung lasează GALAXY S DUOS

Majoritatea posesorilor de telefoane poartă două telefoane în geantă, servietă sau rucsac. Și, pe buna dreptate, pentru că e nevoie să fim în permanență conectați atât la întâmplările de la birou, cât și la cele de acasă. De acum, nu mai trebuie să facem compromisuri, pentru că Samsung a lansat GALAXY S DUOS, cel mai nou model din familia de smartphone-uri GALAXY, create pentru tinerii profesioniști cu un stil de viață activ. Telefonul oferă comoditatea sistemului Dual SIM, alături de toate beneficiile smartphone-urilor GALAXY: performanță și design super atractiv!

Sistemul Dual SIM de pe Samsung GALAXY S DUOS permite gestionarea a două numere de telefon cu ajutorul unui singur aparat. Funcția ‘Dual SIM Always on’ oferă posibilitatea de a primi apeluri pe un număr SIM în timp ce preluați un apel de pe celălalt. În același timp, puteți selecta diferite planuri tarifare pentru fiecare SIM și puteți naviga între ele cu maximă ușurință.

Samsung GALAXY S DUOS este și deosebit de puternic. Procesorul de 1GHz și bateria de 1500mAh permit multi-tasking cu aplicații complexe, în timp ce spațiul de stocare integrat de 4GB poate găzdui imaginile și videoclipurile preferate. Capabilitățile telefonului sunt puse în evidență de noile funcționalități ale sistemului de operare Android 4.0, printre care se numără grafica de înaltă calitate și sistemele de meniu îmbunătățite, pentru o navigare mai ușoară.

  


Posibilitățile de socializare și divertisment pe care le oferă Samsung GALAXY S DUOS sunt deopotrivă de impresionante. Cu ajutorul ecranul de 4 inci, beneficiați de o experiență confortabilă de vizualizare, fie că este vorba despre navigarea online, citirea email-urilor sau vizualizarea de fotografii ori videoclipuri captate cu ajutorul camerei de 5MP a telefonului.
Așa că, fie că aveți nevoie să recitiți o prezentare în drum spre o întâlnire de afaceri, sau vreți pur și simplu să fiți la curent cu ultimele poze de pe profilul de Facebook al prietenilor voștri, Samsung GALAXY S DUOS este soluția ideală.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu