duminică, 12 august 2012

P4 Alldro și P5 Alldro, cele mai performante smartphone-uri de la Allview

Allview lansează două noi telefoane inteligente cu Android 4.0 Ice Cream Sandwish: Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro. Allview P4 Alldro este primul smartphone cu DUAL SIM și ecran Super AMOLED Plus; P5 Alldro este un smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core. Vezi ce dotări au şi cât costă cele mai noi telefoane inteligente de la compania românească Allview.

Telefonul Allview P4 Alldro rulează sistemul de operare Android 4.0. Ecranul Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch are rezoluție 480x800 px. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm și dispune de DUAL SIM interactiv. P4 Alldro este echipat cu o cameră foto de 8 MP și cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea oferă o acuratețe mai mare a culorilor, o imagine mai omogenă și împreună aduc un plus de performanță: fotografii profesionale de o claritate extraordinară. Telefonul realizează fotografii HDR și filmează la rezoluție HD (720p).

Allview P4 Alldro efectuează apeluri vocale în două modalități: prin cele două SIM-uri de voce și prin conexiunea la Internet cu aplicațiile de tip VoIP precum Skype și Yahoo!Voice.

Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu două nuclee atinge un nou nivel de performanță, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultană și mai rapidă a mai multor aplicații. Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3" la rezoluție de 480x800 px.

Atât P4 cât și P5 beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium și este valabilă 90 zile cu opțiune de prelungire.

Allview P4 este disponibil începând de astăzi la un preț recomandat de 1299 Lei. Allview P5 va fi lansat în curând, prețul nefiind încă disponibil.

Dispozitivele vor putea fi achiziționate de la toți partenerii Allview din România. Telefoanele vor putea fi găsite și în Germania, Spania, Olanda și alte țări din UE.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu