vineri, 31 august 2012

Noul Samsung All-in-one PC, lansat în premieră la IFA 2012

Samsung a anunţat lansarea noului All-In-One PC Seria 7 în cadrul Internationale Funkausstellung (IFA) 2012. Pornind de la caracteristicile premium ale notebook-ului Seria 9, noile PC-uri All-In-One (AIO) dispun de tehnologiile avansate Samsung, de design premium şi finisaje de înaltă calitate.

Pe lângă performanţa remarcabilă, All-In-One PC Seria 7 oferă o experienţă superioară de utilizare. Echipată cu a treia generaţie de procesoare Intel Core i7, 8 GB RAM, o placă grafică dedicată AMD Radeon HD şi un display WQHD cu o rezoluţie de 2560 x 1440, AIO PC Seria 7 dispune de funcţii avansate de recunoaştere a mişcărilor, precum control multi-touch pentru 10 degete şi comenzi prin gesturi.

„Piaţa de PC-uri All-In-One are un potenţial de creştere considerabil datorită îmbunătăţirii continue a tehnologiilor convergente,” a declarat Seongwoo Nam, Vicepreşedinte Executiv şi şef al Diviziei IT Solutions în cadrul Samsung Electronics. „Noul All-In-One PC Seria 7 se ridică la promisiunile sistemului all-in-one, încorporând funcţii software şi hardware ce oferă o experienţă de divertisment captivantă.”

O experienţă de utilizare inedită
Datorită noii platforme Windows 8, se preconizează o creştere accelerată a cererii pentru dispozitive All-In-One PC; aceste dispozitive vor beneficia de funcţii din ce în ce mai inovatoare şi, astfel, vor putea înlocui cu succes desktop PC-urile.

Pentru a pune la dispoziţia utilizatorilor beneficii reale şi o experienţă de utilizare inedită, Samsung a perfecţionat nu numai componentele hardware, ci aspecte legate de software.

Funcţie Touch intuitivă şi un unghi mai larg de vizualizare
Seria 7 AIO PC de la Samsung este echipată cu un ecran multi-touch cu suport pentru 10 degete – o inovaţie ce depăşeşte capacităţile sistemului pentru două degete şi oferă control tactil deplin. Astfel, utilizatorii se pot bucura de întregul potenţial al dispozitivului şi de cele mai noi aplicaţii, sau pot edita conţinut la un nivel avansat. Alăturaţi două degete pe ecran pentru a mări sau roti imaginea şi navigaţi în pagini cu maximă uşurinţă, folosind 10 funcţii multi-touch.

Samsung AIO PC oferă toate capabilităţile unui sistem de home entertainment; utilizatorii se pot bucura de un unghi de vizualizare extins, de 178 de grade pe verticală şi pe orizontală, pentru ca toţi cei dragi să poată viziona în mod optim conţinutul care rulează pe ecran, indiferent de poziţia lor.

Control prin gesturi, mai uşor ca niciodată
Pentru a aduce şi mai multe beneficii utilizatorilor, noul AIO PC de la Samsung dispune de cinci funcţii de recunoaştere a gesturilor, ce permit un control comod al dispozitivului printr-o simplă mişcare a încheieturii de la o distanţă de până la un metru, perfectă pentru a urmări conţinut multimedia. Utilizatorii trebuie să mişte mâna către stânga sau dreapta pentru a da paginile unei cărţi electronice, ori roti palma în sensul acelor de ceasornic, sau opus sensului acestora, pentru a schimba volumul sonorului în timpul unui film. Pentru a selecta o opţiune dintr-un program, trebuie să închidă palma, iar pentru a opri redarea unui film, să dea din mână în semn de „la revedere”. Această funcţie oferă un plus de comoditate utilizatorilor.

Performanţă remarcabilă
Performanţa noului AIO PC este asigurată de procesorul de a treia generaţie Intel Core i7 / i5 şi de memoria RAM de 8 GB. Placa video puternică, AMD Radeon HD 7850M, drive-ul Blu-ray şi memoria HDD de până la 1TB şi SSD de 64 GB asigură redarea intantanee de conţinut într-o mare varietate de formate, oferind un playback suprinzător, precum şi posibilitatea de editare, creare şi salvare de conţinut.

Dispozitivul încorporează şi o serie de difuzoare de 14-Watt si tehnologiile Tweeter şi Dolby sound, ce oferă sunet de înaltă calitate în orice mediu. În acelaşi timp, ecranul WQHD cu o rezoluţie de 2560 x 1440 poate afişa mai mult conţinut fără a compromite dimensiunea acestuia. Navigarea online concomitentă cu urmărirea unui film nu mai reprezintă o problemă.

În exclusivitate pe Samsung PC: reţetele lui Jamie Oliver
Utilizatorii de AIO PC Seria 7 de la Samsung se pot bucura de aplicaţia premiată Jamie Oliver’s Recipes, disponibilă pentru Windows 8 şi preinstalată în exclusivitate pe PC-urile Samsung echipate cu acest sistem de operare. Aplicaţia prezintă reţete delicioase din întreaga lume, dezvoltate special pentru a fi redate într-un format uşor de citit, ce prezintă paşii detaliaţi ai procesului de gătire, alături de fotografii HD. Cu ajutorul unul ecran PC de dimeniuni generoase, gătitul nu a fost niciodată mai plăcut.

Design modern şi stilat
Samsung AIO PC Seria 7 beneficiază de un design compact şi stilat, pus în valoare de suportul în formă de arc metalic şi de ecranul negru, lucios, ce acoperă întreaga parte frontală a aparatului. Noul AIO PC contribuie la aspectul modern al oricărei locuinţe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu