joi, 16 august 2012

Allview Alldro Speed S te conduce prin Europa cu Ndrive

Allview anunţă un parteneriat cu un important furnizor de soluţii software pentru navigaţie prin GPS, Ndrive - o aplicaţie de top pentru navigare, cu hărţi detaliate şi facilităţi deosebite.

„În completarea ofertei de tablete Alldro Speed S cu receptor GPS încorporat, am decis să le oferim clienţilor noştri o aplicaţie de top pentru navigare, cu hărţi detaliate şi facilităţi deosebite. Odată cu noutatea adusă de Alldro Speed S, dorim să anunţăm că telefoanele şi tabletele lansate începând din luna august dispun de Office Suite Viewer preinstalat. Aplicaţia vine în ajutorul utilizatorilor de produse Allview şi le oferă posibilitatea de a vizualiza documente, prezentări, grafice şi arhive ce conţin astfel de fişiere”, a declarat Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

Software-ul de navigare Ndrive reprezintă soluţia completă de localizare şi direcţionare pas cu pas, offline, ce foloseşte cele mai noi hărţi de la principalul furnizor din domeniu, TeleAtlas. Vizualizarea 3D, asistenţa în situaţii critice, afişarea informaţiilor meteo şi partajarea locaţiei prin mediile de socializare sunt doar câteva dintre facilităţile puse la dispoziţie de aplicaţia Ndrive. O funcţie cheie a aplicaţiei este cea de căutare a punctelor de interes, folosind cea mai mare bază de date, Google, aplicaţia “ştiind” să utilizeze coordonatele furnizate de Google pentru un POI şi să le introducă în harta proprie, automat, pentru o navigare precisa spre hotel, restaurant sau alte puncte de interes. De asemenea, puteţi naviga utilizând modul aventura şi în afara zonelor cartografiate, de exemplu pe mări, în aer sau în păduri fără drumuri, soft-ul fiind capabil să vă ghideze spre destinaţie, folosind coordonatele GPS.

Tableta Allview Alldro Speed S, împreună cu soft-ul de navigaţie Ndrive, hărţile Full-Europe şi accesoriile oferite în pachet, suportul de parbriz şi încărcătorul de maşină sunt soluţia completă şi performantă de navigaţie prin GPS, la un preţ competitiv cu cel al aparatelor de navigaţie dedicate. În plus, vă puteţi bucura, pe acelaşi aparat, şi de avantajele sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich: vizualizare filme şi fotografii, redare muzica, e-mail şi internet browsing etc.

Tableta Allview Alldro Speed S, cu soft de navigaţie Ndrive şi hărti Full-Europe, este disponibilă la magazinele partenere şi în mediul online, la preţul recomandat de 699 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu