marți, 25 noiembrie 2014

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot asculta gratuit muzică prin aplicaţia Zonga

Vodafone România oferă utilizatorilor Cartelei Vodafone acces gratuit în aplicaţia mobilă Zonga, promoţional, timp de un an de zile.

Zonga powered by Vodafone, primul serviciu românesc care oferă un extins conţinut muzical, dispune acum de 25 de milioane de melodii şi pune la dispoziţia utilizatorilor albumele a peste 1.800.000 de artişti români şi străini.

Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone pot ascultă oricând online muzică lor preferată, pot descoperi artişti noi, melodii şi albume.

De asemenea, aceştia pot ascultă posturile radio Zonga personalizate în funcţie de istoricul ascultărilor şi de genurile preferate.

Mai mult, utilizatorii beneficiază de o secţiune socială, unde pot găsi melodiile ascultate de prietenii lor de pe Facebook. Listele şi preferinţele fiecărui utilizator sunt sincronizate automat între toate dispozitivele: PC, tabletă sau mobil (iOS/Android/Windows Phone).

Cele peste 25 de milioane de melodii din aplicaţie pot fi descărcate şi ascultate chiar şi offline, atunci când utilizatorii nu au acces la internet.

Pentru a beneficia de oferta promoţională, valabilă până la 31 decembrie 2014, clienţii Vodafone trebuie să utilizeze o cartelă Vodafone activă şi să nu intre, pe parcursul celor 12 luni, în perioada de graţie. Traficul în aplicaţie se consumă din pachetul de date inclus sau se taxează conform tarifelor standard.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu