vineri, 19 septembrie 2014

Allview Impera i10G, tabletă cu procesor Intel Quad Core, 3G şi Windows 8.1

Tableta Impera i10G este cel mai nou device marca Allview din gama Impera. Cu un design slim şi sistem de operare Windows 8.1, device-ul se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluţie de 2048x1536 px, procesorul Intel Atom Z3735D Quad Core cu frecvenţa de 1,83 GHz şi conexiune 3G integrată.

Allview Impera i10G înglobează tehnologii şi specificaţii de top. Tabletă dispune de un procesor Intel Atom Z3735D cu frecvenţa de 1,83 Ghz şi arhitectură pe 64 de biţi, de o soluţie grafică Intel HD Graphics, memorie Flash de 32 GB şi RAM de 2 GB. Astfel, performanţă şi eficientă energetică sunt la standarde ridicate.

Display-ul IPS de 9,7” care echipează tableta Allview Impera i10G, prin rezoluţia de 2048x1536 px, redă detalii impresionante, culori pătrunzătoare şi oferă o experienţă vizuală excepţională. Tabletă dispune de 2 camere foto de 5 MP şi 2 MP, care facilitează realizarea de fotografii, filmări şi convorbiri video.

Allview Impera i10G utilizează sistemul de operare Windows 8.1 with Bing. Acesta asigura un mulţi-tasking avansat şi productivitate maximă. Tabletă are inclusă subscripţia Office 365 Personal pentru un an, care poate fi utilizată inclusiv pe un PC sau laptop cu Windows şi care asigura 1 TB spaţiu de stocare în One Drive. Utilizând un spaţiu comun de stocare, toate device-urile cu Windows se pot sincroniza pentru a avea acces la aceleaşi fişiere.

Tableta Allview Impera i10G poate fi transformată cu uşurinţă în device-ul cel mai potrivit pentru mediul business prin instalarea sistemului de operare Windows Pro. Atractiv, rapid şi uniform, oferă noi niveluri de productivitate, securitate şi mobilitate, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte performanţă sau opţiunile. Device-ul poate fi utilizat împreună cu o tastatură şi un mouse sau folosind ecranul tactil.

Tabletă Allview Impera i10G este disponibilă începând de astăzi pe baza de precomandă, la preţul de 1.249 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu