luni, 8 septembrie 2014

Supernet, de la Vodafone: 3G până la 42,2 Mbps, 4G până la 300 Mbps

Vodafone România lansează Supernet, o inovaţie în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescută şi protecţie completă.

UltraSpeed, unul dintre pilonii principali ai Supernet, foloseşte o tehnologie şi arhitectură exclusivă Vodafone, care asigura o experienţă broadband autentică, de viteză superioară. Astfel, începând de acum, toţi utilizatorii Vodafone beneficiază de viteze ridicate de transfer: vitezele 3G cresc substanţial, până la 43,2 Mbps, iar utilizatorii serviciilor 4G beneficiază de viteze de download de până la 300 Mbps.

MaxProtect este o inovaţie ce furnizează tuturor utilizatorilor o soluţie completă de securitate la nivel de reţea, pentru orice terminal: smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în reţeaua Vodafone.

MaxProtect este disponibil tuturor clienţilor Vodafone, fără a necesită eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicaţii. Serviciul asigura protecţie antivirus, anti-phishing, şi antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reţeaua Vodafone. MaxProtect este disponibil gratuit pentru toţi abonaţii RED, pe întreagă durata contractuală. Şi pentru ceilalţi abonaţi, serviciul este gratuit, pentru o perioada de şase luni.

SecurityPro 2.0 îndeplineşte cerinţele de Securitate ale tuturor companiilor, permiţând angajatorilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în cadrul companiilor, în reţeaua Vodafone, certificată pentru Managementul de Continuitate a Afacerii.

Companiile primesc Soluţia de Securitate direct din reţeaua Vodafone, iar conexiunea de date este protejată, pentru a asigura securitatea tuturor terminalelor conectate. Angajaţii vor putea, de asemenea, să navigheze pe Internet fără grijă viruşilor sau a pierderii datelor companiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu