marți, 25 noiembrie 2014

"Black Friday" aduce reduceri la abonamentele Orange

În perioada 21-30 noiembrie 2014, Orange România lansează “vânătoarea de Black Friday”, ce include anul acesta noutăți constând în puncte Thank You suplimentare și reduceri la abonamente, în plus față de miile de produse cu discount – telefoane, tablete și accesorii.

Astfel, în perioada ofertei, vizitatorii site-ului orange.ro îşi pot cumpăra din magazinul online telefoane, tablete, accesorii şi gadgeturi cu reducere de până la 100% în limita stocului disponibil, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange. Ei pot alege dintr-o gamă largă de telefoane, printre care smartphone-uri de top ca Samsung Galaxy Alpha, Sony Xperia Z3, HTC One M8 cu până la 100 euro reducere, iPad mini de la 49 euro, iPhone 5s cu 125 euro și peste 15.000 de accesorii și gadgeturi cu prețuri începând de la 1 euro.

În plus, la cumpărarea de smartphone-uri compabile 4G și 4G+, punctele de fidelizare Orange Thank You valorează triplu. De exemplu, pentru un client care are puncte Thank You în valoare de 50 euro, între 21-30 noiembrie acestea vor valora 150 de euro.

Clienții care activează sau prelungesc un abonament de Black Friday, in magazinul online, vor beneficia de o reducere de până la 10 euro lunar pe perioada menținerii abonamentului. Astfel, pentru un abonament Panteră de 41 euro, prețul online cu reducere va fi de numai 31 euro.

Clienții care doresc să-și schimbe telefonul cu unul compatibil 4G, respectiv 4G+, sau să achiziționeze un accesoriu în aceasta perioadă din rețeaua de magazine Orange vor beneficia, de asemenea, de oferta de triplă valoare a punctelor Thank You.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu