marți, 8 iulie 2014

Sony a lansat Xperia C3, un telefon pentru „selfie”

Sony a prezentat astăzi un telefon dedicat pozelor atât de populare în ziua de astăzi, „selfie”. Xperia C3 are un ecran de 5,5 inch şi se remarcă printr-o cameră frontală de 5 MP cu blitz LED.

Sony Xperia C3 vine cu un ecran IPS de 5,5 inch cu rezoluţie HD 720p şi Sony Mobile Bravia Engine 2, ce îmbunătăţeşte calitatea imaginilor afişate. Chipsetul este un Snapdragon 400 cu procesor quad-core la 1,2 Ghz Cortex-A7, GPU Adreno 305 şi 1 GB de memorie RAM. Pentru stocarea internă avem 8 GB cu posibilitate de extindere printr-un card microSD.

Camera principală are 8 MP cu flash LED iar cea secundară, dedicată selfie-urilor are 5 MP, lentile wide de 25 mm fiind acompaniată tot de un flash cu LED.

Pe partea de conectivitate, Sony Xperia C3 suportă 4G LTE iar versiunea Sony Xperia C3 Dual are şi dual-SIM, ce nu doar suportă dual-standy ci şi dual-call.

Sony Xperia C3 va fi disponibil în mai multe culori începând cu luna august. Prima piaţă va fi cea din China, preţurile deocamdată nu au fost anunţate.

VIDEO: Sony Xperia C3


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu