luni, 7 iulie 2014

Evolio lansează o nouă gamă de tablete 3G, de la 449 lei

Noile tablete Evolio, Mondo 3G de 7” şi Quattro 3G de 7,85”, combină excelente funcţionalităţi multimedia, de comunicare şi de navigare pe internet susţinute de procesoare dual core şi quad-core, receptor GPS ultrasenzitiv şi modul 3G HSDPA+ integrat.

Tabletele Evolio Quattro 3G şi Mondo 3G sunt ideale pentru oamenii activi, oferind conectivitate 3G HSDPA+ la viteze de până la 21 Mbps download şi 5,76 Mbps upload. De asemenea, tabletele sunt echipate cu modul GPS.

Tabletă Evolio Quattro 3G este echipată cu procesorul Quad Core la 1,3 GHz, 1GB de memorie RAM şi 8GB Flash, dar volumul de date stocat poate creşte cu până la încă 32 GB, prin card Micro SD. Evolio Quattro 3G are un ecran de 7,85” şi o rezoluţie de 1024 x 768 px.

Nouă tabletă Evolio Mondo 3G, cu ecran de 7”, este echipată cu procesor Dual Core la 1,3 GHz, 1 GB memorie RAM şi 8 GB Flash, cu posibilitate de extindele cu până la încă 32 GB.

Ambele tablete permit efectuarea de apeluri telefonice, iar camerele foto cu care sunt echipate, frontal şi dorsal, sunt ideale pentru apeluri video. De asemenea, conectarea la alte echipamente este facilitată de modulul Bluetooth 4.0. Tabletele permit şi conectarea la internet Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Evolio Quattro 3G şi Mondo 3G rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Cele două tablete vor fi disponibile şi în varianta cu sistem de navigaţie Mireo Don’t panic şi harta completă a Europei preinstalate.

Pentru a le oferi utilizatorilor o călătorie fără griji, Evolio pune la dispoziţia celor interesaţi şi Kit-ul Travel, ce conţine încărcător auto şi suport tabletă pentru parbriz.

Nouă gama de tablete 3G este disponibilă în magazinele de retail la preţurile recomandate de 449,90 lei pentru Mondo 3G şi 569,90 lei pentru Quattro 3G.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu