vineri, 25 iulie 2014

HOT Week: EVOLIO topeşte preţurile la telefoane şi tablete

Începând cu 25 iulie, timp de o săptămâna, Evolio scade cu peste 35% preţurile pentru unele dintre cele mai dorite produse ale companiei, în cadrul campaniei HOT Week.

În intervalul 25 – 31 iulie Evolio va oferi cele mai mici preţuri de până acum la tablete precum X8, Quattro HD, Aria 9.0, dar şi pentru gama de tablete 3G, lansate cel mai recent.

Super smartphone-ul octa core Evolio X6 va fi disponibil în această perioada la un preţ cu 20% mai puţin decât preţul de lista. Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecvenţa de 1,7 GHz şi o memorie RAM de 2 GB, ce garantează funcţionarea fără întreruperi a numeroase aplicaţii multimedia, are o baterie de mare capacitate ce-i asigura o autonomie de invidiat, iar camerele foto sunt de 8 şi 13 Mpx.

Tabletele Fusion, X8 şi X10, vor primi, de asemenea, reduceri substanţiale de preţuri, de până la aproximativ 30%. Cei interesaţi vor putea beneficia de funcţionalităţile 2 în 1, divertisment şi aplicaţii business, la preţuri începând de la 499,90 lei.

Cu preţuri începând de la 399,90 lei, tabletele Evolio Mondo 3G şi Quattro 3G oferă o echipare de top, conectivitate 3G HSDPA + şi modulul GPS, care va uşura călătoriile utilizatorului şi îi va permite diminuarea costurilor legate de abonamentul de date.

Campania HOT Week este valabilă în magazinele Evolio din Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara şi online, în limita stocului disponibil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu