vineri, 21 octombrie 2011

RCS & RDS extinde reteaua Digi Wi-Fi si ofera tuturor acces gratuit la internet

Incepand cu 21 octombrie 2011, oricine doreste se poate conecta gratuit, timp de o ora pe zi, la reteaua de internet wireless Digi Wi-Fi, de la RCS & RDS. Compania a extins continuu reteaua de internet Wi-Fi si va ajunge la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate in cele mai mari orase din Romania. Reteaua Digi Wi-Fi este prezenta in acest moment, in 75% din judetele Romaniei.

Abonatii rezidentiali RCS & RDS la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps si 100 Mbps), precum si clientii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiaza de conectare permanenta si gratuita la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi si au trafic nelimitat inclus.

Acoperire completa Wi-Fi si 3G la metrou, pana in noiembrie 2011
RCS & RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G, pana la finele acestei luni, 85% dintre statiile de metrou din Capitala, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011, va oferi in toate statiile metroului bucurestean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) si voce (Digi Mobil).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu