luni, 24 octombrie 2011

Allview anunta un nou model de notebook - APC N570 Dual Core, de la 1199 lei


Allview anunta lansarea unui nou model de notebook in portofoliul sau - APC N570 Dual Core, care va putea fi achizitionat din magazinele partenere la pretul avantajos de 1199 lei.


Configuratia hardware a noului produs are la baza un procesor Intel Atom Dual Core la 1,66 GHz, un hard disk de 320 GB cu viteza de rotatie de 7200 RPM, o memorie RAM de 2 GB si un ecran LED de 13,3”.

“APC N570 Dual Core este al doilea produs performant care completeaza acesta gama, reprezentand echilibrul perfect intre portabilitate, functionabilitate si pret.”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

APC N570 este un dispozitiv echipat cu toate functionalitatile de care un utilizator are nevoie: conectivitate WiFi si ethernet, camera web, microfon, cititor de carduri de memorie si un hard-disk rapid de 320GB. Modelul ruleaza sistemul de operare Linux Kubuntu. Mai mult, datorita carcasei subtiri de mai putin de 2.5cm grosime si greutatii de doar 1,467 kg, noul produs ofera o mobilitate fara egal utilizatorilor sai.

Notebook-ul poate fi gasit in reteaua de magazine: Altex si Domo si in mediul online prin intermediul eMAG.ro, evomag si onestop.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu