duminică, 26 iulie 2015

Primele tabletele din Romania cu Windows 10

Allview, brandul autohton de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţă din Europa de peste 10 ani, şi Microsoft prezintă primele 4 tablete cu Windows 10 în premieră pe piaţă din România, disponibile pentru pre-comandă în shop-ul online Allview, cu livrare începând din dată de 30 iulie.

Campania anunţată de Allview şi Microsoft întăreşte parteneriatul pe care cele două companii l-au anunţat prima oară în iunie 2014. Astăzi Allview ne informează despre posibilitatea de a achiziţiona primele device-uri din România care beneficiază de Windows 10 la o promoţie avantajoasă, prin intermediul căreia consumatorii primesc gratuit un smartphone marca Allview Impera m în perioada 23 – 30 iulie 2015.

 “Am plăcerea de a va anunţă astăzi o premieră în Romȃnia, disponibilitatea primelor tablete Allview cu Windows 10.  Împreună cu partenerii de la Microsoft oferim o experienţă completă care va încuraja utilizatorii să descopere noi funcţionalităţi şi aplicaţii menite să ofere experienţe extraordinare. Se remarcă butonul de start care acum revine, browser-ul Microsoft Edge, care îţi permite să iei notiţe direct în pagină web, Snap şi Virtual Desktop, care sporesc eficientă în organizare şi multe altele.” a declarat directorul general Allview, Lucian Peticila.

„Allview este unul dintre cei mai activi şi dinamici parteneri producători de device-uri cu Windows din piaţă din România. Succesul şi calitatea acestor dispozitive au demonstrat faptul că un partener local se poate impune pe o piaţă competitivă cu tablete şi laptop-uri 2-în-1 cu Windows, de aceea suntem foarte mândri că astăzi Allview anunţă primele sale device-uri cu noul sistem de operare Windows 10, un Windows familiar dar mai bun, cu o experienţă personalizată şi naturală ce funcţionează la fel pe orice dispozitiv permiţând oricui să-şi îndeplinească activităţile”, declara Tudor Galoş, Consumer Marketing Manager, Microsoft România.

Primele tabletele din România cu Windows 10 sunt următoarele:
- Wi10N PRO la preţul de 1.099 Lei, device-ul 2 în 1 care reprezintă îmbinarea perfectă între utilitate şi performanţe, ce se remarcă şi prin memoriile generoase de 2 GB RAM şi 32 GB Flash.
- Impera i10G la preţul de 1.199 Lei, device-ul ce se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluţie de 2048x1536 px şi prin memoriile de 2 GB RAM cu 32 GB Flash.
- Wi8G la preţul de 649 Lei, device-ul echipat cu un procesor Intel®Atom™, display IPS de 8” şi conectivitate 3G, cea mai mobilă tabletă ce susţine productivitatea din gama Allview.
- Impera I8 la preţul de 849 Lei, device-ul cu un procesor Intel®Atom™, care aduce utilizatorilor o grafică bogată, culori vii şi imagini foarte clare.

Toţi utilizatorii de device-uri eligibile Allview, ce rulează Windows 8.1, vor fi înştiinţaţi în mod automat despre posibilitatea de a efectua update gratuit la Windows 10 începând cu dată de 29 iulie 2015.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu